Phoenix-fordelerblokk-crop

Kan utvides fleksibelt med topolede standardlaske

Tilkoblingsklare fordelerblokker med push-in-tilkobling

De nye fordelerblokkene PTFIX fra Phoenix Contact er umiddelbart klare til bruk, uten manuell lasking, og gir dermed en tidsbesparelse opptil 80 %. Fordelerblokkene med 1,5 mm² og 2,5 mm² finnes i forskjellige poltall og kan rekkeplasseres uten delingstap.

Potensialene kan utvides fleksibelt med topolede standardlasker. Fordelerblokkene finnes etter ønske med monteringsskinne-, direkte- eller klebemontering, slik at alle applikasjoner kan settes opp fleksibelt. Ledere med endehylser eller entrådede ledere tilkobles på en plassbesparende måte med innstikksteknikken push-in, der ingen typer verktøy må benyttes. Grunnet tverrmonteringen på monteringsskinnen og den kompakte byggformen oppnås en plassbesparelse opptil 50 %.

For en entydig, intuitiv og sikker installering finnes fordeler- og mateblokkene med 6, 12 og 18 tilkoblingspunkter i 11 fargevarianter. Merkingen av samtlige tilkoblingspunkter gjør kablingen meget oversiktlig. Slik sørger fordelerblokkene PTFIX for en fleksibel og økonomisk effektiv last- og styrestrømsfordeling.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 15 000 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med over 50 datterselskaper samt ca 30 representanter som ivaretar global salg og support. I 2016 var omsetningen på 1,97 milliarder €.

I Norge er vi 29 medarbeidere hvorav 27 i Oslo, 1 i Ulsteinvik og 1 i Trondheim. Vi lagerfører på vårt hovedkontor mer enn 5.000 artikler og kan derfor betjene våre kunder med rask, effektiv og teknisk god service.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.