IKM-jordtang-crop

Tangen registrerer data automatisk

Spydløs jordtang

Den nye, trådløse jordings- og AC-lekkasjetangen, som forhandles av IKM Instrutek AS, gir raske innendørs- og utendørstester av jordsløyfer og lekkasjer uten bruk av jordspyd.

Det kan være farlig og tidkrevende å teste jordingskomponentene til utstyr ved å koble fra parallelle jordsystemer og finne passende steder for ekstra jordspyd. Med den nye, spydløse jordtangen 1630-2 FC fra Fluke® kan elektrikere og vedlikeholdsteknikere måle jordsløyfemotstander for multijordede systemer kun ved hjelp av den doble tangkjeften så målinger kan tas raskt og trygt uten bare ledere.

Tangen registrerer data automatisk ved forhåndsinnstilte loggeintervaller og lagrer inntil 32 760 målinger i minnet ved hvert av dem. Den kraftige tangkjeften er konstruert for å holde seg justert og kalibrert selv i de tøffeste industriomgivelser.

Fluke Connect

1630-2 FC er en del av Fluke Connect® – et system med mer enn 40 trådløse testverktøy som kommuniserer via appen Fluke Connect eller programvaren Fluke Connect Assets, en skybasert løsning som samler måleresultater for å gi en omfattende visning av kritisk utstyrsstatus. Dette lar teknikere vise, registrere og dele måleresultater fra tangen i sanntid via smarttelefoner og nettbrett samt laste dem opp til Fluke Cloud-lageret sammen med merker og GPS-lokasjonen til utstyr, avslutter Jan-Fredrik.

Tangen er også tilgjengelig uten Fluke Connect.

For ytterligere informasjon se;  www.ikm.no

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.