InTouchOmni-crop

Kan vise vei til en ny generasjon med driftsadministrasjon

Søker nå aktivt etter beta-brukere og tredjepartsutviklere for Wonderware InTouch Omni

Schneider Electric, den globale spesialisten innenfor energistyring og automasjon, tilbyr nå en forhåndsvisning av neste generasjons programvareplattform for industrien: Wonderware InTouch Omni bygger på et rammeverk med Wonderware System Platform og Wonderware InTouch for System Platform.

Schneider Electric søker nå aktivt etter beta-brukere og tredjepartsutviklere som kan vise vei til en ny generasjon med driftsadministrasjon, bygget på Schneider Electric’s suksess med utrulling og administrasjon av HMI/SCADA-systemer. Den nye generasjonens produkter er så dramatisk forskjellige at de fortjener en ny betegnelse – Operations Management Interface, eller OMI.

  • Innovativt, neste generasjons verktøy bringer forenkling, fleksibilitet og bredde til HMI/SCADA-administrasjon
  • Verktøy for oppfølging av standardisering og beste praksiser for flere anlegg

Innovasjon oppnås sjelden langs en rett linje. Eksisterende HMI/SCADA-plattformer har gjennomgått kontinuerlige forbedringer gjennom flere tiår, og motivet har vært bevaring av status quo. Schneider Electric har investert i neste generasjons industriprogramvare som vil overgå nåværende HMI/SCADA-funksjonalitet ved å sette brukerne i stand til å benytte kraftfull og brukervennlig programvare med kapasitet til å administrere alle sider ved driften. InTouch Omni fungerer sammen med HMI/SCADA-systemer og med den mest avanserte maskinvaren i kontrollrommet, eller med populære håndholdte, mobile enheter, som f.eks. nettbrett og smarttelefoner.

Opprinnelsen til InTouch Omni kan spores tilbake til mange år med investeringer i den underliggende teknologien for ArchestrA - et industrielt operativsystem som utgjør hjertet i Wonderware System Platform. InTouch Omni har sprunget ut av denne teknologiplattformen, og ble senere vesentlig oppgradert gjennom betydelige investeringer de senere årene. Forbedringene omfatter bedre visuell HMI-opplevelse, utvidet webbasert tilgang og forbedring av mulighetene til tilgang og sammenstilling av Industrial Internet of Things (IIoT)-data. Resultatet er en ny industriell programvareløsning som har mye nytt i forhold til HMI/SCADA-systemer og alle andre tilbud i industrien.

De viktigste grunnene til å investere i denne nye OMI-løsningen – for utviklere og sluttbrukere – er å drive frem teknologiske løsninger og effektivitet på høyt nivå samt å redusere produktenes livssykluskostnader. Implementering av Wonderware InTouch Omni har potensiale til å forbedre tre nøkkelpunkter:

Enkelhet – Forbedrer brukerens opplevelse ved levering av innhold “out-of-the-box” og løfter standarden for prosessvisualisering, hvilket i vesentlig grad forenkler oppgaven med å oppnå optimal situasjonsforståelse av industrielle prosesser

Fleksibilitet – Fungerer med alle enheter, introduserer moderne formfaktorer, smart navigasjon og displayer som er i stand til å levere overlegen betjeningsopplevelse

Omfang – Støtte for tredjeparts apper er en integrert del av løsningen, noe som bidrar til å drive frem ytterligere samordning av informasjons- og driftsteknologi (IT/OT)

Hvis du er interessert i å delta i denne tidlige beta-opplevelsen som kunde, eller du er en utvikler som ønsker å bidra til å tilføre et nytt nivå av tredjeparts interoperabilitet og integrasjon til HMI/SCADA, vennligst kontakt din lokale salgsrepresentant, eller ta direkte kontakt med John Krajewski på John.Krajewski@schneider-electric.com.

 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...