SIRIUS-Innovations-crop

Integrasjon i automasjonssystemet også stor besparelse på kabling

SIRIUS Startapparater utvider med ny kompakt og kraftfull størrelse – S3

Siemens har utvidet SIRIUS Innovation serien med startapparater opp til 115 Ampere og nominell effekt på 55 kW/400 V AC-3. Disse er i byggestørrelse S3 som er kun 70MM bred.

SIRIUS Innovations, som først ble lansert med størrelsene S0 og S00 i 2009, er kjent for sitt brede utvalg av funksjonelt tilbehør, som også kan brukes uniformt til den nye S3 -størrelsen. S3 har også pluggbare funksjonsmodulerer til åpne systemer, som AS-Interface og IO-Link, for sømløs integrasjon av din aktuator og sensor. I tillegg til økt fleksibilitet, gir integrasjon i automasjonssystemet også stor besparelse på kabling, samt at det reduserer sjansen for feilkoblinger og gir mulighet for rask utskifting av utstyr. Det hele er med på å gjøre en aktuator om til en sensor. SIRIUS Innovations integreres enkelt i TIA Portalsammen med Siemens PLS, HMI og Drives.

S3 -kontaktor har også energibesparende elektronisk AC/DC spole med integrert varistor og kommer med 1NO og 1NC hjelpekontakter som standard. Hele SIRIUS Innovations -serien er laget for 690V AC og kommer med marine typegodkjenninger, IECEx og ATEX Zone (2) godkjenninger på motorvern. Med høy bryteevne er SIRIUS Innovations nye S3-størrelse markedes mest kompakte motorstarter i sin klasse, og er klar for å overvåke, beskytte og starte den nye generasjonen med energieffektive IE3 og IE4 motorer.

 

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.