Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.

Det nye huset i rustfritt stål er et alternativ til det vanlige aluminiumhuset, og er «hygienisk av design». Det vil si at det ikke er områder for oppsamling av væsker eller groper/sprekker hvor skitt og smuss kan få grobunn. 
Signalomformerne tilfredsstiller kriteriene til næringsmiddelapplikasjoner.

  • IFC 100, MAC 100 og SMARTMAC 200 nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål.
  • Hygienisk designet elektronikk hus for signalomformerne til OPTIFLUX elektromagnetiske mengdemålere, OPTISENS og SMARTPAT sine analytiske sensorer
  • SMARTMAC 200 med ATEX godkjenning

IFC 100, MAC 100 og SMARTMAC 200 er basert på samme prinsipp, og deler samme HMI og de samme opsjoner for elektronikkhuset.


IFC 100 er en signalomformer for elektromagnetiske mengdemålere til hygieniske applikasjoner. Kombinert med en hygienisk OPTIFLUX 6000-flowsensor, tilbyr det nye alternativet i rustfritt stål et kostnadsbesparende alternativ til den høyere posisjonerte IFC 300.
MAC 100 er en signalomformer for OPTISENS analytiske sensorer, bl.a. for hygieniske ledningsevne sensorer som OPTISENS IND 7000 og OPTISENS COND 7200.
SMARTMAC 200 er en driftsenhet for konfigurering og kalibrering av SMARTPAT sine analytiske sensorer som har en integrert transmitter, som f.eks. de hygieniske sensorene SMARTPAT PH 8570 og SMARTPAT COND 7200.

SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig i Ex-utførelse i henhold til ATEX, IECEx and QPS.
I tillegg til offline kalibrering av SMARTPAT sensorer ved hjelp av OPTIBRIDGE, tilbyr vi dette som et alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder.

Om KROHNE Instumentation:

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 25 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.

Emerson TopWorx_DVR_Iso crop

Emerson lanserer en kompakt ventilposisjonsensor som er konstruert for rask og enkel igangsetting

TopWorx DVR Switchbox er en kompakt og robust ventilposisjonerer av høy kvalitet som leverer pålitelige tilbakemeldinger om åpen/lukket ventilposisjon. Emerson lanserer nyeTopWorx™ DVR Switchbox. Den kombinerer et robust hus av resin, en kompakt størrelse og et patentert kamhjuldesign som leverer et pålitelig verktøy for tilbakemelding om ventilposisjoner for vann- og spillvannsystemer, næringsmiddel- og drikkevareproduksjon og industrielle bruksområder.