Siemens-Britannia-fasade-cr

Gjestene selv kan tilpasse rommet til egne ønsker for temperatur og inneklima

Siemens gir gjestene kontroll på Britannia Hotel

Snart kan hotellgjestene styre hotellrommet og låse opp med mobilen på ærverdige Britannia Hotell i Trondheim. Den digitale løsningen kommer fra Siemens som har inngått en avtale med Hent AS og Britannia Hotel.

- Det er veldig spennende at hotelleier og Hent AS som byggherre har lagt listen så høyt for styring av hotellets romløsninger. Dette setter hotellet i en særklasse. Vi er stolte av å bli valgt til å levere slike fremtidsrettede løsninger, sier salgssjef i Siemens Trondheim, Terje Løkken.

Individuell styring
Løsningene gjør at gjestene selv kan tilpasse rommet til egne ønsker for temperatur og inneklima. Samtidig vil hotellet spare energi i rommene som ikke er i bruk og dermed kunne tilpasse energiforbruk best mulig til enhver tid. Ikke minst får de besøkende en imponerende hotellopplevelse. Varme, ventilasjon, lys og solavskjerming på rommene styres enten via mobilen eller et kontrollpanel på rommet. Gjestene kan også benytte mobilen som nøkkel til rommet.

- Britannia Hotell ønsker å være et topp moderne hotell med mest mulig perfekt tilpasning for den enkelte hotellgjest. Gjestene vil nå kunne låse seg inn på rommet uten å sjekke inn i resepsjonen og frigjør tid for både besøkende og hotellet sier fagsjef for elektro i Hent AS, Per Arne Bugten.

Leverer også sikkerhetsløsninger
Hotellet vil også ha utvendig og innvendig kameraovervåkning, med diskrete innfelte kameraer. Et talevarslingsanlegg med over 800 høytalere med topp lydkvalitet bidrar til ekstra sikkerhet. Alle løsningene innen brann, sikkerhet og byggautomatisering vil bli styrt av det nye styringssystemet Desigo CC.

Hotellet skal være klar til åpning september 2018.

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...