Servi-Moholt-crop

Selskapene vi utfyller hverandre meget god

Servi AS og Karsten Moholt AS samlokaliseres i Storebotn

Servi AS flytter inn i Karsten Moholt AS sine lokaler i Storebotn Næringspark på Askøy fra 1.mars 2017. Servi AS og Karsten Moholt AS har det siste året hatt et tett markedssamarbeid innenfor det profesjonelle servicemarkedet.

Selskapene vi utfyller hverandre meget godt, med Servi AS sin kompetanse innenfor hydraulikk overhalinger, tilstandskontroll og overvåking og Karsten Moholt AS’ kompetanse innenfor elektroservice, overhalinger, tilstandskontroll- og overvåking. Selskapene er markedsledende spesialleverandører innenfor hvert sitt felt og en samlokalisering legger til rette for gode synergier som bidrar til en mer komplett service og one stop shopping for våre kunder på servicejobber og større prosjekter innenfor grønn energi, fossil energi, shipping, landbasert industri, havbruk, forsvaret og jernbaneindustri.

Om Karsten Moholt

Karsten Moholt er et elektromekanisk kompetansesenter med hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, men med hele verden som nedslagsfelt.

Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr, noe som gjør at de i dag er verdensledende innenfor flere av sine fagfelt. Karsten Moholt er en foretrukket samarbeidspartner for flere av verdens ledende selskaper.

Om Servi AS

Servi Group har røtter helt tilbake til 1912 og er i dag Norges største leverandør innenfor POWER AND MOTION CONTROL. Frem til midten av 90-tallet var vi kjent som Ingeniørforretningen Atlas.

POWER AND MOTION CONTROL inkluderer både hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk og glidelager ( tribologi ). I tillegg leverer vi et antall nisjeprodukter mot industri og marinemarkedet. Vi leverer komponenter, løsninger, engineering, samt service og vedlikeholdstjenester.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.