Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.

Moderne industri preges i dag av økt digitalisering, automatisering og nettverkskommunikasjon. Dette gjør industriell infrastruktur sårbar for cyberangrep som tidligere i hovedsak rammet IT-nettverk. Virksomheter som driver kraftproduksjon- og distribusjon, vannverk, transportstyring, eier olje- og gassinstallasjoner, fabrikker og mye annet er i økende grad utsatt for cyberangrep som kan forårsake avbrudd og i verste fall ulykker og ødeleggelse.

Norske Secure-NOK er et av få selskaper på verdensbasis som tilbyr løsninger for å hjelpe industrieiere å beskytte anlegg og installasjoner mot økende risiko knyttet til cyberangrep. Gjennom samarbeidet med Siemens er Secure-NOKs banebrytende og innovative SNOK teknologi tilgjengelig for markedet som en innebygget løsning i Siemens’ robuste nettverksprodukter.

– Vi mener samarbeidet med Secure-NOK vil gi oss en enda bedre mulighet til å tilby integrerte løsninger for industriell sikkerhet, sier salgsdirektør i Siemens Arne Bergun.

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware, virus, industrispionasje, sabotasje og andre skadelige cyber-hendelser som kan ramme industrianlegg og installasjoner. Løsningen er designet for å installeres på innsiden av det industrielle systemet og å kunne kjøres på hardware med begrenset datakraft.

– Partnerskapet med Siemens representerer en milepæl for Secure-NOK, sier Dr. Siv Hilde Houmb, Secure-NOKs CEO og gründer. – Dette gjør at løsningene våre nå er tilgjengelige gjennom Siemens’ distribusjonskanaler globalt. Videre styrker den Secure-NOKs ledende posisjon i å tilby spesialdesignede cybersikkerhetsløsninger for å dekke industrielle behov.

 

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

Strømforsyninger for ekstreme miljøforhold

Den nye strømforsyningen TRIO Power i tredje generasjon er nå for første gang tilgjengelig med beskyttelseslakk på kretskortet. Det muliggjør pålitelig bruk også ved ekstreme miljøforhold. Tredje generasjon strømforsyninger setter ny standard innen maskinteknikk. 

Les mer