Schneider-UPS-industri-crop

Betydelig redusert leveringstid og lavere kostnader.

Schneider Electric lanserer UPS for industrielt bruk

Gutor PXC er en standardisert avbruddsfri strømforsyning (UPS) med fleksibelt design, laget spesielt for tøffe forhold, som olje- og gassindustrien, maritim næring og transportsektoren.

UPSen er basert på opprinnelig kundetilpasset Gutor UPS for tøffe miljøer.Ved hjelp av blokkbasert standardisering har kostnaden blitt lavere, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

«Innenfor olje og gass, maritim næring og transportsektoren er det stort behov for utstyr i industriell utførelse som Gutor PXC.I dag er markedet fullt av datasenter UPSer som ikke har noe i så krevende miljøer å gjøre", sier Arild Bjørkedal, Country Sales Director ITD i Schneider Electric Norge.

Laget for ekstreme forhold

Tidligere måtte kunder som ønsket en industriell og robust UPS designe en helt egen løsning for deres infrastruktur. Gutor, som de 10 siste årene har vært eid av Schneider Electric, er et markedsledende merkenavn på UPS til olje- og gassindustrien og kjernekraftverk. Med den nye løsningen kan man anskaffe en industriell UPS på en mer kostnadseffektiv måte. Gutor PXC er en standardisert løsning, men har et fleksibelt design som kommer med en rekke mulige konfigurasjoner tilpasset krevende driftsmiljøer. Dette gir en betydelig redusert leveringstid (18-20 uker til 6-8 uker) og lavere kostnader.

Andre nøkkelegenskaper ved Gutor PXC er:

  • Høy driftstemperatur: opptil 55 ° C / 131 ° F
  • Integrert seismisks design: hel-stålskap for å møte vibrasjoner opp til 1G
  • Motstandsdyktig mot støv: innebygd støvfilter, IP42
  • Lavt fotavtrykk: 600mm bredde for 10 til 80kVA uten transformatorer
  • Levetid: 20+ år

Schneider Electrics Gutor PCX UPS er tilgjengelig fra 01.10.2016 i størrelsene fra 10-80 kVA.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.