Phoenix sikker  crop

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.

Det omfatter Deep Package Inspection Module for OPC Classic og Modbus/TCP for å oppnå en fingranulær sikring av kommunikasjonen samt brannmur-redundansfunksjonene med og uten VPN. I tillegg følger 250-VPN-lisenser, som gjør det mulig å kommunisere med opptil 250 motenheter samt med CIFS Integrity Monitoring for å beskytte systemer som ikke kan patches.

For dette produktet er det derfor ikke lenger nødvendig å bestille mGuard-lisenssertifikater enkeltvis. Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept i henhold til ISA-99 hhv. IEC 62443 og beskytter små og store produksjonsnettverk pålitelig.

Om phoenix Contact

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 15 000 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med over 50 datterselskaper samt ca 30 representanter som ivaretar globalt salg og support. I 2016 var omsetningen på 1,97 milliarder €.

I Norge er det 29 medarbeidere hvorav 27 i Oslo, 1 i Ulsteinvik og 1 i Trondheim. Selskapet lagerfører på vårt hovedkontor mer enn 5.000

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.