HF EZ-screen LS hi crop

Lysgitteret konfigureres automatisk

Robust Sikkerhets lysgitter uten blindsone

Intuitivt og lett å bruke for beskyttelse av maskiner og automatisert utstyr i utfordrende miljø. EZ-Screen-LS fra Banner Engineering; i Norge representert av HF Danyko AS, er ekstremt robust.

Lysgitteret har et tykt aluminiumhus i klasse IP65/67. Metall endestykker og 5mm innfelt vindu for å unngå skade fra støt.

Lysgitteret konfigureres automatisk og har ingen DIP switcher eller programmerings porter.

EZ-Screen LS er tilgjengelig i tre oppløsninger: 14mm, 23 mm og 40 mm

Sensorlengde fra 280 til 1820 mm i 70 mm trinn. Ende-til-ende-sensing design (ingen blind sone)

Kaskade modeller er også tilgjengelig. Noe som tillater kombinasjon av opptil fire systemer uavhengig av lengde, oppløsning og antall stråler.

EZ-Screen-LS inkluderer klare justerings indikatorer langs mottakervinduet, har intuitive diagnostikk og imponerende 12 meter rekkevidde.

Lysgitteret er også i samsvar med de strengeste globale sikkerhetsstandarder, inkludert FMEA testing for å sikre kontroll pålitelighet, og er tredjeparts sertifisert til Type 4 per IEC 61496, kategori 4 PLe pr EN ISO 13849-1, og SIL3 per IEC 61508 ; SIL CL3 per IEC 62061

For mer informasjon se: www.hf.net



 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.