Wago-750-crop

Krever minimalt med plass og krever lave energi- og vedlikeholdskostnader

Robust design for tøffe miljøforhold

Under tøffe miljøforhold kan krav til oppvarming, kjøling eller spesielle beskyttelse øke kostnadene i automatiseringsanlegg. Dette er ikke tilfelle for det ekstremt robuste WAGO PLS- og I/O-system 750 XTR.

Med ytterligere tolv nye moduler er XTR-serien nå enda mer allsidig og klar for anvendelser i for eksempel marine, olje og gass, industrianlegg, fornybare energisystemer og datanettverk. SYSTEM 750 XTR kombinerer fordelene ved det suksessfulle WAGO I/O-systemet med viktige funksjoner for ekstraordinær pålitelighet i tøffe miljøer: Dette inkluderer ekstreme omgivelsestemperatur fra -40 °C til +70 °C, immunitet mot EMC opp til 1 kV (<60 V, klasse VW1) og 5 kV (≥ 60 V, klasse VW3), så vel som vibrasjonsbestandighetopp til 5g. Systemet krever minimalt med plass og krever lave energi- og vedlikeholdskostnader. Disse fordelene, sammen med utrolig system oppetid øker produktiviteten.

Kontrolleren PFC200

Kjerneproduktet i WAGO SYSTEM 750 XTR er det kompakte og kraftige PLS-systemet PFC200 med et real-time Linux operativsystem. 750 XTR kontrollene er tilgjengelige i to versjoner med forskjellig antall kommunikasjonsgrensesnitt: enten to Ethernet porter og et RS-232 / RS-485-grensesnitt eller to Ethernet porter, RS-232 / RS-485, CAN, CANopen og PROFIBUSDP Slave grensesnitt. Med PFC200 har brukerne muligheten til å konfigurere og programmere sine prosjekter ved hjelp av engineeringsprogramvaren e!COCKPIT i et CODESYS 3 miljø, eller i softwaren CODESYS 2.3. Begge versjonene av PFC200 er også tilgjengelig i 750 XTR versjon med støtte for kommunikasjonsprotokollene IEC 60870-5-101, -103 og -104, IEC61850, IEC 61400-25 og DNP3. Disse PFC200 kontrollerene har også innebygget IT-sikkerhet som IPsec og OpenVPN for å kunne ivareta høyeste sikkerhetsstandarder.

3-fase energimåling

I/O-moduler for 3-fase energimåling utvider bruksområdene til serie 750 XTR. Disse I/O-modulene er tilgjengelig i tre versjoner: for måling ved hjelp av strømtrafoer med en maksimal målestrøm på 1 A eller 5 A, så vel som for måling med Rogowski spoler. Spenning føres direkte inn på modulen, gjerne via WAGOs avtappingsklemmer. All relevante målte verdier (f.eks reaktiv / tilsynelatende / effektiv effekt, energiforbruk, effektfaktor, fasevinkel, frekvens, over- / underspenning) overføres direkte inn i PLS-systemet. Med denne informasjonen samt analyse av harmoniske opp til den 41. harmoniske, gir dette også en omfattende og god nettverksanalyse.

Mer informasjon; www.wago.no

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.