Sigfag TP5 W__MAXX_623 crop

Leveres standard med prøvetaker med vakuum prøvesystem

Raskere vannprøver

Sigum Fagerbergs utvalg av vannprøvetakere er stort, og nå lanseres de en forbedret versjon av den vegghengte modellen TP5W. TP5W er en enkel og robust prøvetaker som henges enkelt på veggen.

Den kan levere vannprøver til et fritt utvalg av prøveflasker eller containere og kan benyttes sammen med frittstående kjøleskap om ønskelig.

For å kunne ta en enkeltstående prøve raskt og enkelt, er prøvetakeren nå utstyrt med en hurtigknapp som omgående tar en prøve uavhengig av programstatus.

Knappens funksjon er programmerbar og kan om ønskelig knyttes opp mot andre funksjoner som program start/stopp eller pause.

TP5W har fra før et enkelt oppsett med tastatur og display med skandinavisk språk, og gir vannprøver både pr tidsenhet, mengdeproporsjonalt eller på signal.

Som standard leveres prøvetakerne med vakuum prøvesystem for opptil 5 m sugehøyde, men som opsjoner kan det leveres kraftigere vakuumpumpe, slangepumpe, eller berøringsfrie elektroder for bruk ved korrosive medier som sigevann fra avfallsstasjoner, industri o.l.

Ytterligere informasjon finnes på; www.sigfag.no

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.