Powerboks crop

Systemet er egnet for modernisering av jernbane og industrielle applikasjoner

Raskere jernbanemodernisering

Powerbox, en av Europas største produsenter av kraftforsyninger, og en ledende drivkraft innen optimalisering av kraftløsninger for krevende anvendelser gjennom fire tiår, lanserer nå sin 2. generasjon Battery Backup Unit System (BBU-S)

Systemet er rettet mot modernisering av jernbanenettverk og industrielle applikasjoner som krever fleksible reservestrømssystemer med utvidet overvåking og styring. Som et svar på behovene i et stort spekter av applikasjoner, og designet for bruk i innkapslede utendørsmiljø, består Powerbox’ BBU-S av en industristandard 19-tommers rackenhet med submoduler. På systemnivå inkluderer BBU-S en aktiv effektfaktorkorrigert inngang, mikrokontrollert smart lading, automatisk batteritest, utgangsdistribusjon og flere styre- og overvåkingssignaler. Den anvendelige BBU-S er utviklet for rask implementering i heterogene jernbane- og industriapplikasjoner, og er tilgjengelig med AC eller DC inngangsspenning, og kan lade og styre flere konfigurasjoner av batteripakker. BBU-S starter på 340W og er tilgjengelig opp til 1200W. For å fjernstyrt kontroll og overvåking kan BBU-S tilby flere opsjoner, som LAN grensesnitt, en radiokommunikasjonsmodul (GSM, 3G, LTE) og kan rekonfigureres for tilpasning til spesifikke krav etter behov for ulike applikasjoner. 

Gjennom en kombinasjon av meget effektiv svitsjetopologi og avansert styring og overvåking utgjør den nye generasjonen PRBX BBU-S den ideelle løsningen for drift av applikasjoner langs jernbanelinjen, slik som signalering, og tilbyr betydelige kostnads- og effektbesparelser sammenlignet med konvensjonell teknologi. BBU-S omfatter et helt spekter av produkter som raskt kan modifiseres for å møte spesifikke krav, slik som adaptiv spenning og effekt for å passe med lengden på linjen, og til antallet systemer installert i signaleringsnettverket.

Kraftforsyningene i BBU-S serien er innkapslet i metallbokser der individuelle komponenter er beskyttet gjennom conformal coating, og leverer en regulert spenning til signaleringssystemet. BBU-S inneholder også et bakupsystem for kraftforsyningen, med overvåking og styring, som sikrer at batteriene alltid er i drift. For å kunne garantere en ”alltid på” tilstand har BBU-S batteristrenger med dobbel redundans.

Jernbane og krevende industrielle anvendelser har obligatoriske krav som sier at alle deler som er installert i et kritisk system må kunne repareres eller erstattes raskt. Basert på et utvalg av plug-and-play moduler, kan PRBX BBU-S bli installert, vedlikehold, reparert og eventuelt kassert med minst mulig nedetid – ofte kun snakk om minutter.  

“Moderniseringsprogrammer for jernbanen omfatter nå digital styring og ekstra sikkerhetsfunksjoner som krever en ny generasjon utstyr for signalering, som inkluderer overvåking og uavhengig batteribackup. De fleste, om ikke alle, moderniseringsprogrammer vil se det som nødvendig å vedlikeholde og oppgradere eksisterende systemer, uten noe avbrudd i trafikken. Dette krever en høy grad av fleksibilitet i kraftforsyningsløsningen som implementeres ved jernbanesporet, kommenterer Patrick Le Fèvre, Powerbox’s markeds-og kommunikasjonssjef. – For å oppnå dette målet utviklet vi det modulbaserte konseptet BBU-S, som gjør det enkelt å justere og tilpasse til ulike konfigurasjoner. Eksisterende kraftmoduler og overvåkingsenheter kan erstattes ved å tilpasse den nye generasjonen i eksisterende chassis, og i tilfeller med utvidelser eller høynivå oppgraderinger som krever at operasjonell status oppnås på svært kort tid, kan de nye modulbaserte rackene kundespesifiseres til spesifikke konfigurasjoner, for å drive nye signaleringsssystem, som fiberoptiske overføringer.”

 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.