Rittal rask crop

Tidsbesparelsen er betydelig

Rask tilkobling av rundledere

Rittal har utviklet en ny generasjon tilkoblingsterminaler. Takket være push-in-teknologien blir tilkobling av ledninger til samleskinnesystem både rask og sikkert. Tilkoblingsterminalen klemmes på kobberskinnen og kabelen klikkes inn. Dermed er strømuttaket sikret.

Tidsbesparelsen er betydelig. I stedet for konvensjonell teknologi, hvor lederen skrues fast i en brakett på kobberskinnen og kontakttrykket er festet med en momentnøkkel, har Rittal utviklet en selvspennende løsning. Hemmeligheten er en fjær inne i ledningstilkoblingsklemmen som holder kabelen på plass. Designet er i plastmaterialer som isolerer forbindelsen, noe som øker sikkerheten.

God kontakt er sikret

Når tilkoblingsklemmene klemmes på kobberskinnen, fjernes eventuelt oksidlag på skinnen. Det gir god kontakt både i nye og eksisterende anlegg.

De nye push-in tilkoblingsklemmene for samleskinnesystemer finnes i to størrelser, 0,5-4 mm², 1,5-16 mm² og for skinnestørrelse 5 og 10 mm. Teknologien fungerer for de fleste kabeltyper, både for flerfasede og massive ledere. Det er mulig å lage en rekkefordeler eller distributørblokk med et stort antall tilkoblingsklemmer for utgående ledere.

Det vedlikeholdsfrie designet gjør systemet mer pålitelig og reduserer kostnadene ved etterfølgende vedlikeholdsarbeid.

Sertifisert og klart til bruk

UL- og IEC-sertifiseringer gjør de nye tilkoblingsklemmene egnet for bruk over hele verden. 

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.