EH-Micropilot_FMR10_crop

De mest kompakte radarer i sin klasse

Radar som tar nivåmåling opp et steg

De nye radarene er perfekt for vann og avløp - nyskapende og effektiv. Med de nye radarene FMR10 og FMR20 kan Endress+Hauser tilby helt nye innovative løsninger for nivåmåling innen vann og avløp, og vannbehandling innen alle industrier.
 

Som eneste radar i markedet, er det nå mulig å få tilgang til alle verdier og hele menyen via Bluetooth®-teknologien og en SmartBlue app. Dette gjør det mulig for brukeren å spare tid både under igangsetting, drift og vedlikehold samtidig få full kontroll over "instrumentenes helsetilstand".

Fordeler

  • Tilgang til alle verdiene og hele menyen på smarttelefonen eller lesebrett (iOS, Android) via Bluetooth ®-teknologi og SmartBlue app - nyskapende og effektivt
  • De mest kompakte radarene takket være en unik radar-chipdesign og integrert antenne
  • Radarerne kan også brukes i eksplosjonsfarlige områder (ATEX)
  • Meget prisgunstige

Nå nye nivåer med Bluetooth®-teknikk

Endress+Hauser har valgt å benytte seg av Bluetooth®-teknologien for å gi mulighet til å gi ekstern tilgang i kombinasjon med et ultrakompakt design. For å gi brukeren full tilgang til alle data, har Endress+Hauser utviklet en SmartBlue app, som i sin enkelhet nettopp lastet ned til enten Android eller iOS (iPhone og iPad). Deretter kan radaren være i drift på mindre enn ett minutt med basisparametrene programert. Under drift, er det mulig å samle inn data fra alle installerte radarer både når det gjelder måleverdi, diagrammer med historikk og målerens status.

Markedets mest kompakte design

De nye radarer, FMR10 og FMR20, er de mest kompakte radarer i sin klasse takket være en unik radar-chipdesign og integrert antenne - en helt ny oppfinnelse som Endress+Hauser har utviklet. Dette betyr at de nye radarer kan brukes til måleoppgaver med strenge krav.
Kabel og elektronikk er hermetisk forseglet, noe som eliminerer vanninntrengning og tillater drift selv under tøffe miljøforhold . Radaren, FMR20, kan også brukes i eksplosjonsfarlige områder (ATEX) eller steder hvor det kan være vanskelig å nå, takket være Bluetooth®-teknologien

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...