JUMO_PI_1992_LOGOSCREEN-cro

Målesignalene blir lagret i det interne minnet

Papirløs skriver med velkjent teknologi med et innovativt betjeningskonsept

LOGOSCREEN 600 kombinerer JUMO`s lange erfaring med papirløse skrivere med et helt nytt og sikkert visualisering konsept. Med et ICON-basert system, i de fleste tilfeller maks. tre "touch-bevegelser", vil displayet vise de ønskede prosessdataene.

Ulike typer av JUMO LOGOSCREEN 600 er tilgjengelig for prosessdataregistrering. Basismodellen måler ikke inngående data som inneholder mere enn 24 analoge og digitale prosessverdier som mottas fra eksterne systemer i slave eller master driftmodus via et Ethernet grensesnitt med Modbus TCP eller RS485 grensesnitt med Modbus RTU. Toppmodellene er utstyrt med tre eller seks universale analoge innganger, to analoge utganger, 12 digitale innganger og 12 individuelt valgbare digitale inn-/utganger. Det kompakte designet med en montasjedybde på 119mm (inkludert tilkoblingskontakten) gjør at skriveren kan monteres i et kontrollskap med liten dybde.

Målesignalene blir lagret i det interne minnet i henhold til grupper med en konfigurerbar minnesyklus fra 125 millisekunder opp til 32,000 sekunder. Dataene kan hentes ut ved hjelp av en USB minnepenn eller via et Ethernet-grensesnitt.

I JUMO LOGOSCREEN 600 vises de tilkoblede prosess- signalene enten som grafer (vertikale eller horisontale), søylediagrammer, som tekst eller som digitale diagrammer. I tillegg til dette kan man via setup programmet få opptil seks ulike prosesskjermer ut i fra individuelle behov.

Takket være det fleksible lagringssystemet er viktige produksjonsdata tatt vare på for fremtidige produksjonsprosesser. Det kraftfulle PCA3000 PC programmet er tilgjengelig for evaluering av data, og PCC. Kommunikasjonsprogrammet er tilgjengelig for automatisk innhenting av data.

Installasjonsprogrammet gjør denne kompakte loggeren enkel og rask å konfigurere for en hurtig oppstart.

Når du er koblet til et Ethernet-nettverk vil den installerte web serveren fungere via nettleseren.

I tillegg er det mulig å overvåke JUMO LOGOSCREEN 600 via den nye JUMODevice appen.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.