cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.

– Vi er veldig fornøyde med at Rekvisitt tar markedet på alvor og utvikler tilbudet i Bergen, sier kundeansvarlig i Siemens, Niklas Wik.

Siemens elektromotor-partner
Leveringstiden er allerede kort med kun én dags leveringstid til Bergen fra hovedlageret i Trondheim, men for kundene er det kritisk når produksjonen får en uforutsett stopp. Derfor opprettes nå et ekspresslager i Eidsvåg i Bergen.

– Siemens-avtalen har tilført Rekvisitt et sterkt merkenavn i porteføljen av kvalitetsprodukter innen elektromotorer og transmisjoner og vi er glade for å bidra til å gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet, sier Tormod Maske, som er daglig leder i Rekvisitt.

Som SIMOLOG-partner (Siemens Modification and Logistics Partner) håndterer Rekvisitt salg og modifikasjoner av Siemens-elektromotorer i Norge. 

Ekspresslevering til hele regionen
Rekvisitt er en av Norges ledende leverandører av elektromotorer, transmisjoner og transportbånd. De siste årene har bedriften hatt en sterk utvikling i det norske markedet og etableringen av salgskontoret i Bergen i 2015 har vært vellykket. Flere kunder har etterspurt et lokalt varelager. Lageret i Bergen sikrer når kunder på hele Vest- og Sørlandet enda raskere leveranser.

Rekvisitts vakttelefon vil være døgnbemannet, og gjennom et samarbeid med et lokalt budbilselskap kan de også rykke ut døgnet rundt for å sikre raske leveranser til hele regionen.

Om Siemens:

Siemens er et globalt selskap som utvikler innovative teknologiske løsninger for industri, energi, bygg og transport. Med 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land jobber selskapet med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering. Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og har i snart 170 år utviklet nye teknologiske løsninger for hele verden. Den norske virksomheten har cirka 1700 medarbeidere. Det norske hovedkontoret, som er et av Norges mest energieffektive bygg, ligger i Oslo. 

Nettside: siemens.no

Om Rekvisitt:
Med over 60 år i bransjen har Rekvisitt bygd opp et solid firma med høy servicegrad, hurtige leveranser og bred kompetanse på elektromotorer og transmisjonsprodukter. Bedriften forhandler et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter, og er en viktig samarbeidspartner for prosessindustri og maskinbyggere over hele landet.

Rekvisitt har lager i Trondheim og Bergen.

Nettside: www.rekvisitt.no

 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.