cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.

– Vi er veldig fornøyde med at Rekvisitt tar markedet på alvor og utvikler tilbudet i Bergen, sier kundeansvarlig i Siemens, Niklas Wik.

Siemens elektromotor-partner
Leveringstiden er allerede kort med kun én dags leveringstid til Bergen fra hovedlageret i Trondheim, men for kundene er det kritisk når produksjonen får en uforutsett stopp. Derfor opprettes nå et ekspresslager i Eidsvåg i Bergen.

– Siemens-avtalen har tilført Rekvisitt et sterkt merkenavn i porteføljen av kvalitetsprodukter innen elektromotorer og transmisjoner og vi er glade for å bidra til å gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet, sier Tormod Maske, som er daglig leder i Rekvisitt.

Som SIMOLOG-partner (Siemens Modification and Logistics Partner) håndterer Rekvisitt salg og modifikasjoner av Siemens-elektromotorer i Norge. 

Ekspresslevering til hele regionen
Rekvisitt er en av Norges ledende leverandører av elektromotorer, transmisjoner og transportbånd. De siste årene har bedriften hatt en sterk utvikling i det norske markedet og etableringen av salgskontoret i Bergen i 2015 har vært vellykket. Flere kunder har etterspurt et lokalt varelager. Lageret i Bergen sikrer når kunder på hele Vest- og Sørlandet enda raskere leveranser.

Rekvisitts vakttelefon vil være døgnbemannet, og gjennom et samarbeid med et lokalt budbilselskap kan de også rykke ut døgnet rundt for å sikre raske leveranser til hele regionen.

Om Siemens:

Siemens er et globalt selskap som utvikler innovative teknologiske løsninger for industri, energi, bygg og transport. Med 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land jobber selskapet med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering. Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og har i snart 170 år utviklet nye teknologiske løsninger for hele verden. Den norske virksomheten har cirka 1700 medarbeidere. Det norske hovedkontoret, som er et av Norges mest energieffektive bygg, ligger i Oslo. 

Nettside: siemens.no

Om Rekvisitt:
Med over 60 år i bransjen har Rekvisitt bygd opp et solid firma med høy servicegrad, hurtige leveranser og bred kompetanse på elektromotorer og transmisjonsprodukter. Bedriften forhandler et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter, og er en viktig samarbeidspartner for prosessindustri og maskinbyggere over hele landet.

Rekvisitt har lager i Trondheim og Bergen.

Nettside: www.rekvisitt.no

 

Emerson trykk crop

Emerson utvider trykkmåleprogrammet som vil gjøre prosesser mer driftssikre

Benytter velkjent Rosemount trykksensorteknologi til å gi pålitelige målinger

Rosemount ™ Smart Pressure Gauge gir tryggere og mer pålitelige målinger, noe som muliggjør bedre synlighet av prosessendringer der et effektivt lokalt display er nødvendig.

les mer...
Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

les mer...
Krohne Profinet crop

Mengdemålere med PROFINET

Rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon med pålitelig kommunikasjon

KROHNE utvider med dette utvalget for digital kommunikasjon. Coriolis og magnetisk induktive mengdemålere kan nå leveres med Profinet.  Industrielt Ethernet gir nye muligheter for hvordan feltutstyr integreres i kontrollsystemet.

les mer...
AMNYTT 3 crop

AMNYTT 03 2018 er publisert

Gammel og ny kompetanse må utvikles samtidig.

Nå er det nødvendig å tenke nytt. Digitalisering gir nye muligheter i hele verdikjeden, og på alle nivåer i bedriften. Alle eksperter og analytikere er samstemte i at det må utvikles nye forettiningsmodeller for å kunne utnytte mulighetene teknologien gir.

les mer...