Omron_LD_MobileRobot-crop

Utviklet for rask og pålitelig, kontinuerlig transport av materialer

Omron introduserer en produktserie med mobile roboter

Robotene er til industriell bruk for rask, pålitelig og kostnadseffektiv transport av materialer i dynamiske miljøer. Omron introduserer LD-plattformen, den første produktserien med mobile roboter til industriell bruk.

Omrons mobile roboter gir nye muligheter for effektivitet og kostnadsbesparelser når det gjelder å flytte varer rundt i store anlegg. Denne unike serien med mobile roboter er utviklet for rask og pålitelig, kontinuerlig transport av materialer og kan navigere i de mest dynamiske miljøene.

De mobile robotene i LD-plattformen, som er perfekte for transport av varer i lagerbyginger, distribusjonssentre og produksjonsanlegg, har en nyttelastkapasitet på opptil 130 kg avhengig av modell. Sammenlignet med tradisjonelle AGV-er kan Omrons mobile roboter navigere utelukkende basert på anleggets opprinnelige oppsett. Ingen kostbare og tidkrevende infrastrukturmodifikasjoner er nødvendige, så det er ikke behov for gulvmagneter, kassetter eller laserstråler som vanligvis er forbundet med klassisk AGV-distribusjon.

Fleksibelt fabrikksoppsett er mulig siden leveringssteder enkelt kan endres for de mobile robotene. Omrons mobile roboter passer også til tradisjonell automasjon, for eksempel samlebånd, og gir sporbar flytting av varer.

Utstyrt med patentert Acuity-teknologi har Omrons mobile roboter et robust navigasjonssystem selv der det er konstant bevegelse av mennesker, paller, traller, gaffeltrucker og hyller som blir tømt og fylt opp. Robotene er utstyrt med innebygd intelligens for å unngå hindringer og velge den beste veien til å fullføre en oppgave. Dette intelligente bevegelsesmønsteret gjør at det er trygt å bruke dem i områder hvor det også ferdes mennesker. Inntil 100 roboter kan administreres sentralt av en avdelingsleder som kan samhandle med administrasjonsprogramvaren til fabrikken eller lagerbygningen, for eksempel MES eller WMS.

I introduksjonen er også LD Cart Transporter, som er en automatisert materialhåndteringsløsning utviklet for å flytte vogner, inkludert. Cart Transporter har en automatisk innkoblingsenhet og er i stand til å justere banen for automatisk innkobling av vognen. Dette gjør at den er en ideell løsning i forbindelse med påfylling på samlebånd eller for ordresammensetning innen e-handel i et distribusjonssenter.

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du gå til www.industrial.omron.no/no/products/mobile-robot

Om Omron

Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter registrerings- og kontrollkomponentene sine for å utvide tilbudet til å omfatte kontrollkomponenter, elektroniske komponenter, elektroniske komponenter for bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933 og har nå rundt 39 000 ansatte over hele verden, og de tilbyr produkter og tjenester i over 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til

www.industrial.omron.eu

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.