Inline-flow-crop

Har eget kalibrerings laboratorium for å utføre akkreditert kalibrering

Nytt agentur til Inline Prosess AS

Inline Prosess AS er meget fornøyd med å få på plass en avtale med Isoil. Vi har manglet en seriøs flowmåler produsent i vårt produktspekter. Nå når dette er på plass kan vi tilby et stort spekter av instrumentering, flow og ventiler, noe som ofte er forespurt i større anbud/prosjekter.

Det gjør oss mye mer konkurransedyktige ved å kunne tilby alt fra ‘’eget hus’’. InLine Prosess AS sammen med de andre selskapene i konsernet, deriblant J.S. Cock AS har etablert en eksklusiv avtale med Isoil på alle deres produkter.

Isoil er en italiensk produsent av elektromagnetiske flowmålere fra DN3 til DN2000 og trykk opp til 250bar. De er tilgjengelige i både kompakte og separate versjoner, wafer eller flens og med et stort utvalg av forskjellige elektroder og lining materialer. De leverer også sanitære 3A sertifiserte og WRAS for drikkevann. ISOMAG er MID001, MID004 og OMIL R49-1 sertifiserte. De produserer også elektromagnetiske innstikksensorer som kan benyttes i eksisterende rør og som kan monteres og demonteres under trykk. I tillegg til elektromagnetiske målere kan de også tilby ultrasoniske typer til «clamp-on» og «full bore».

Isoil har eget kalibrerings laboratorium for å utføre akkreditert kalibrering av flowmålere. Det er akkreditert i henhold til UNI EN ISO/IEC 17025; N. 237.  De har totalt 7 linjer og kan kalibrere målere fra DN 3 til DN800. De finnes kun 5 slike laboratorier i Europa og Isoil er da en av få produsenter som kan tilby denne tjenesten.

Mer informasjon finnes på: www.inlinepro.no

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...