ABB-E290-Impulsrele-crop

Nye serier med impuls- og installasjonsreléer

Få god energikontroll med våre nye serier med impuls- og installasjonsreléer E290/E297. ABBs nye serier med impuls- og installasjonsreléer E290/E297 er forbedrede serier med godt utvalg i spolespenninger, og finnes i 16 og 32 A utgaver.

Reléene kan benyttes til å realisere enkel energisparing og er et godt kontrollsystem for belysning. På grunn av ekstremt lavt støynivå fra koblinger er impulsreléene E290 godt egnet for bruk i offentlige bygninger, hoteller samt i private husholdninger. Mens E297 serien passer utmerket for bruk i alle typer fabrikk-, industri- og næringsbygg hvor det er nødvendig å sikre kontroll over mer kraftkrevende kilder, som for eksempel store lysanlegg. I tillegg har installasjonsreléene et veldig lavt støynivå på grunn av brummefri spole.

Det er også laget et stort utvalg med tilbehør til seriene..

Fordeler:

  • Gir enkel og god kontroll over energibruk
  • Enkle å plassere på grunn av kompakt utførelse
  • Mange typer spolespenninger
  • Kan leveres med ekstra kontaktsett, gruppemodul, sentral av/på etc.
  • Kan leveres med kompensator for armaturer, for bedre ytelse

Les gjerne mer på: www.abb.no/automasjonsproduter > Produktnytt lavspenningsprodukter  

 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.