Phoenix-HMI-marine-crop

Frontplatenes forside ha to taster for dimming av displayets lysstyrke

Nye HMIer for maritime anvendelser

Phoenix Contact har videreutviklet sin produktportefølje med maritime HMI-er for krevende bruk på skip. Den nye utstyrsgenerasjonen i serien TPM 3000 er utstyrt med den ytelsessterke prosessoren Cortex-A8 1 GHz, som gir raskere bildeskift og kortere reaksjonstider.

De nye displaystørrelsene (4,3", 5,7" og 12,1" i 16:9) gir deg dessuten et enda større utvalg når anlegget skal planlegges. På frontplatens forside har produktene to taster for dimming av displayets lysstyrke og et eksternt signalhorn, og på baksiden en potensialfri utgang for tilkobling av eksterne signalgivere. Alle enheter er kompatible med forgjengermodellenes utsparinger og innehar viktige skipsgodkjennelser. De sorte med dimming har IEC 60945 for bro & dekk og de grå for resten av skipet.

De maritime HMI-ene har grensesnittene Ethernet (10/100) og USB 2.0. Som ekstra opsjonsgrensesnitt tilbys RS232, RS485 samt CAN.

Produktpaletten til det maritime utstyret omfatter nå følgende displaystørrelser: 4,3"/5,7"/7"/10,4"/12,1" (4:3 og 16:9)/15". Utover dette tilbys en utstyrsversjon uten dimmetaster, signalhorn og potensialfri utgang i tillegg ved displaystørrelsene 9" og 15,4".

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter omlag 14 500 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med over 50 datterselskaper samt ca 30 representanter som ivaretar globalt salg og support. I 2015 var omsetningen på 1,91 milliarder €.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.