Rune Olav Strandas

Har erfaring fra salg av prosessinstrumentering

Nyansatt salgsingeniør i KROHNE Instrumentation

Sven Ringstad er 43 år og bosatt i Vestby. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra KROHNE og løsninger for signalbehandling fra PR Electronics.

Han har ingeniørutdannelse innen mekatronikk fra Universitetet i Agder med påbygging i økonomi og har siden 1999 arbeidet innen fagene prosesskontroll og automasjon.

Ringstad har arbeidet med kontrollsystemer for vann & avløp hos Malthe Winje Automasjon. I Aker Solutions jobbet han som instrumentingeniør i prosjektene Edvard Grieg og Johan Sverdrup. Ringstad har også erfaring fra salg av prosessinstrumentering hos Siemens og med salg av kontrollsystemer fra Rockwell Automation hos Goodtech Products (nå Triple-S).

Om KROHNE Instrumentation:

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.