Phoenix ny regionsjef crop

Har mange års erfaring fra fabrikkautomasjon og bearbeiding av industrikunder

Nyansatt i stillingen som regionssjef sør hos Phoenix Contact AS

Yngve Bekkevik ble ansatt hos Phoenix Contact AS 1. september i år. Han starter i stillingen som regionssjef sør. Yngve skal jobbe ut fra et avdelingskontor i regionen og vil bli lokalisert i området rundt Porsgrunn.

Yngve (f. 13.3.1973)  kommer fra selskapet Pepperl + Fuchs AS som system og solution engineer FA / KAM. Han har jobbet Pepperl + Fuchs siden 2007 med stillinger både som salgsingeniør, area sales manager og key account.

Yngve har mange års erfaring fra fabrikkautomasjon og bearbeiding av industrikunder. Fokus vil være å ta vare på og videreføre de forbindelser han har, og sikre at de blir kjent med Phoenix Contact sine produkter og løsninger. Utstrakt reisevirksomhet hvor Yngve sammen med våre ansatte vil kunne utnytte og bli kjent med alle kjente og potensielt ny kunder i regionen.

Hans kontakter i norske selskaper utenfor regionen vil også bli utnyttet og videreført internt hos Phoenix Contact AS.

 

Autic IOT crop

Kompakt IOT grensesnitt

Løfter enkelt data fra felt til sentral database

Med EXware, som forhandles av Autic AS, realiserer du flytting av data fra industrianlegg til sky. Enheten er et resultat av Exors HMI-løsning, med kjente protokoller som Profinet, Ethercat, EthernetIP, DNP3, Bacnet, KNX mot feltutstyr.

les mer...
Nynans 2 crop

Imponerende snuoperasjon

Forholdene er lagt til rette for den digitale fremtid

- Vi har bevisst jobbet med å velge ut få, men svært leveringsdyktige leverandører av teknisk utstyr, forteller Christensen. I arbeidet med å forbedre driftsrutinene er det jobbet en god del med å forbedre vedlikeholdssystemene.

les mer...
E+H liten crop

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Sikker og effektiv mengdemåling

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.

les mer...
AMNYTT Nr 6 crop_edited-1

AMNYTT 06 2017 er distribuert

Utviklingen nå mer omfattende enn for kort tid siden

Det ser ut til at de fleste piler for norsk økonomi og industri peker oppover. Næringslivet har vist en formidabel evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser. Fagfolk har flyttet på seg og omstilt seg til nye bransjer.

les mer...