Pepperl arve-b crop

Er utdannet innen mekatronikk

Nyansatt i Pepperl+Fuchs, avdeling Fabrikkautomasjon

Arve Brændaas er 30 år gammel og bor i Porsgrunn. Han skal arbeide med salg av alle Prepperl+Fuchs produkter innen fabrikkautomasjon på østlandsområdet.

Brændaas har allerede rukket å få lang og relevant erfaring. De siste 4 årene har han jobbet som serviceingeniør i National Oilwell Varco. Han er utdannet innen mekatronikk fra Universitetet i Agder og har også økonomisk tilleggsutdannelse fra Høyskolen i Telemark.

Om Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs ble grunnlagt i 1945 av Walter Pepperl og Ludwig Fuchs som et lite radioreparasjonsverksted i Mannheim. Fra 1948 ekspanderte man inn i industrimarkedet, og det førte til utviklingen av verdens første induktive, berøringsløse giver i 1958, og verdens første transistoriserte egensikre forsterker.

Fra denne spede begynnelsen har utviklingen ført til at vi nå er en verdenledende produsent innen sensorteknologi, egensikre produkter og utstyr for eksplosjonsbeskyttelse. Vi er stolte av vårt firma, vår historie, vår fantastiske utvikling, der innovasjon og nære kunderelasjoner har stått i fokus hele tiden.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.