OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan regulere flow og trykk til detektor som forbedrer stabilitet og følsomhet

Ny ventil fra IMI Precision Engineering til nøyaktig regulering av lavt flow

FASPROP, en del av produktsortimentet fra IMI FAS, tilbyr den mest kompakte proporsjonalventil samt den minst mulige orifice på kun 0,05 mm (0,002") som er til rådighet på markedet.

Med FASPROP og den minste orifice kan flow reguleres meget presist i ml. området ved trykk opp til 174 psi/12bar. FASPROP kan regulere flow og trykk til detektor som forbedrer stabilitet og følsomhet. Ved bruk i GC-kolonner forhindrer ventilen også peak flow på grunn av dårlig flow kontroll.

Disse pålitelige ventilene, som ved gjennomførte tester har en levetid på over 100 millioner sykluser, benytter en veletablert, patentert skive/fjær teknologi som ofte benyttes i 16 mm ventiler til medisinsk utstyr og applikasjoner for gassdosering.

FASPROP kan leveres til manifold og flensmontering. FASPROP har et lite fotavtrykk, tar liten plass i applikasjonen og er enkel å integrere og installere. Kombinasjonen av en meget lav intern og ekstern lekkasje av permanente gasser og ultrarene komponenter, garanterer meget stabile komponenter til GC.

Fabrizio Maspero fra IMI Precision Engineering forklarer: "Under utviklingen av FASPROP, har vi benyttet oss av vår gjennomprøvde ekspertise i å designe miniatyr væskekontrollsystem til krevende applikasjoner. Ved å benytte samme type teknologi med flat fjær/skive og ekstremt presise komponenter og monteringsprosesser, har vi vært i stand til å skape en ny pålitelig proporsjonalventil til meget lavt flow. Denne ventil gjør det mulig for våre kunder å styre hele spekteret av meget lavt flow og gir stor stabilitet og kontroll i close-loop systemer.

Ytterligere informasjon sess på; www.imi-precision.com

I 2015 ble Norgren AS en del av IMI Precision Engineering, en divisjon under det engelske ingeniørselskapet IMI plc, som består av en del velkjente og ledende varemerker som IMI Norgren, IMI Herion, IMI Buschjost, IMI FAS og IMI Maxseal.

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...