SRO-ny-salgssjef-crop

Hovedfokuset dreies fra produktsalg mot komplekst systemsalg

Ny salgssjef i SRO AS

SRO GRUPPEN utvider sitt salgsteam for å understøtte gruppens vekstambisjoner og for å sikre god oppfølging av eksisterende og nye kunder.  Per H. Lian vil tiltre sin stilling som Salgssjef i SRO AS senest fra 1. Juni 2017. 

SRO GRUPPEN leverer produkter og systemløsninger som blant annet innbefatter SDanlegg og EOS.  Vi styrer og overvåker: Lys, varme, kjøling, ventilasjon, persienner, brann, nødlys, sikkerhet, adgangskontroll, ITV, vann- og avløp (VA) ol.

Per kommer fra stillingen som KAM for HVAC markedet i Micromatic og vil i sin nye stilling blant annet videreføre gode relasjoner i det samme markedet.  I SRO vil hovedfokuset dreies fra produktsalg mot komplekst systemsalg.

Daglig leder i selskapet, Ståle Syversen, uttaler at han gleder seg til å få med Per på laget.  Min sporadiske kontakt med ham i over et tiår, har hver gang vi treftes, bekreftet at han både er en kompetent og ikke minst god selger.  Per har alltid holdt ord og fulgt opp sine forpliktelser.  Dette er kjerneverdier han skal videreføre hos oss.  

I SRO er vi opptatt av at kundene skal føle at vi tilbyr riktig kompetanse og god oppfølging fra første kontakt, via byggeprosessen og videre fremover i driftsfasen.

SRO GRUPPEN er landsdekkende og med over 30 ansatte representerer vi som entreprenørselskap det største uavhengige Norske fagmiljøet med bygningsautomatisering som kjernebusiness.  Vi satser på nyrekruttering til vår bransje og har mer enn 10 % lærlingeandel blant de ansatte.

Med en rekordhøy ordrereserve er SRO GRUPPEN rigget og på god vei mot sitt treårige vekstmål som er å passere 100 mill. i årlig omsetning gjennom sunn vekst.

Krohne ny nov crop

Nyansatt Serviceingeniør hos KROHNE Instrumentation

Gleder han seg til å ta fatt på oppgavene i serviceavdelingen

Henrik Teien Pedersen er ansatt som ny serviceingeniør i KROHNE. Med fagbrev i bunnen har han en bachelor i maskin, med fordypning i materialteknologi.

les mer...
Matek magnus crop

Matek-Samson Regulering AS utvider salgsstaben

Primær oppgavene vil være salg og support med utstrakt kundekontakt

Magnus Bjerva er ansatt som salgsingeniør ved Matek-Samson Regulering AS kontor i Skien. Han er utdannet ingeniør fra UiS og har tidligere jobbet for Schlumberger og Archer og har erfaring fra offshore virksomhet.

les mer...
Thor Hebnes Norway

Ny automasjonsingeniør ansatt hos Festo

Opppgavene vil blant annet være support på avanserte systemer

Festo satser ytterligere med ansettelse av ny automasjonsingeniør. Stein Rasmussen ble en del av Festo høsten 2017 og vil bidra til å styrke Festo sin supportavdeling. 

les mer...
Phoenix ny regionsjef crop

Nyansatt i stillingen som regionssjef sør hos Phoenix Contact AS

Har mange års erfaring fra fabrikkautomasjon og bearbeiding av industrikunder

Yngve Bekkevik ble ansatt hos Phoenix Contact AS 1. september i år. Han starter i stillingen som regionssjef sør. Yngve skal jobbe ut fra et avdelingskontor i regionen og vil bli lokalisert i området rundt Porsgrunn.

les mer...