Øystein MW crop

Har god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsproduter

Ny salgsingeniør i Malthe Winje Automasjon

Malthe Winje utvider salgsstaben for å håndtere økende aktivitet. Øystein Solheim-Aune, er ansatt for styrke salgsavdelingen for selskapets automasjonsprodukter.

Solheim-Aune har en god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsprodukter både i nasjonale og internasjonale prosjekter, sier Trond Olsen. Vi får en meget engasjert og teknisk salgsperson på laget sier avdelingslederen for automasjonsprodukter.

Solheim-Aune er født og oppvokst på Fosenhalvøya i Trøndelag. Han er utdannet maritim serviceingeniør og telekommunikasjons montør (med fagbrev for begge grener).

Job erfaring er i hovedsak fra maritim bransje, med vedlikehold og nybygg av skip. Men han har også jobbet på offshoreinstallasjoner og næringsbygg på landmarkedet.

Karriere startet hos Argon Elektro i Trondheim hvor jeg bidro med planlegging, installasjon og idriftsettelse av alt fra skipenes brosystemer til hovedtavler.

Begynte deretter hos Autronica Fire & Security hvor han frem til nå har jobbet med idriftsettelse, service, prosjektering, og salgsstøtte av brann og gassdeteksjons systemer.

På brann og gassdeteksjons systemer ombord i skip og på oljeinstallasjoner er det veldig ofte brukt PLS til styring av branndører, ventilasjon og ESD (Emergency Shut Down) systemer.

Det var der jeg først ble introdusert for mer komplekse automasjonssystemer, og Malthe Winje.

 

Jorrit Lousberg

Europas største energilagringssystem i drift på Johan Cruijff ArenA

Kombinerer Eatons xStorage strømkonverteringsenhet og 148 Nissan LEAF-batterier

3 megawatts energilagringssystem sørger for mer effektiv, bærekraftig og pålitelig energiforsyning til Nederlands største stadion. Nylig ble det største energilagringssystemet som bruker elbilbatterier i Europa satt i drift på Johan Cruijff ArenA i Amsterdam, Nederland.

les mer...
Solcelle crop

Otovo og Solar Norge inngår strategisk partnerskap

Solenergimarkedet i Norge utvikler seg raskt,

Otovo, Norges ledende leverandør av solcelleanlegg til privatmarkedet og Solar Norge AS har inngått et strategisk partnerskap om innkjøp og salg av solceller og Sunstyle solcelletak

les mer...
96641_1000

Cloud-IoT-Gateway for Proficloud

Allerede eksisterende anlegg kan sende tilstandsinformasjon til Proficloud

Proficloud fra Phoenix Contact er et åpent IoT-system for utforming av egnede løsninger for alle applikasjoner. Dette kan være skybasert datainnsamling, -analyse eller et omfattende automatiseringskonsept.

les mer...
High-end Industrie-PC der neuesten Generation / High-end industr

Utnytt det beste fra to verdener

Vil se betydelige ytelsesfordeler

Programmerbare kontroller og personlige datamaskiner er begge kraftige verktøy i industrielle miljøer. Hver gir de forskjellige fordeler som verktøy i bedriftens arbeid med å få rask og effektiv produksjon og. Produksjonssjefer som evner å unytte begge teknologiene i fellesskap, vil se betydelige ytelsesfordeler.

les mer...