Øystein MW crop

Har god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsproduter

Ny salgsingeniør i Malthe Winje Automasjon

Malthe Winje utvider salgsstaben for å håndtere økende aktivitet. Øystein Solheim-Aune, er ansatt for styrke salgsavdelingen for selskapets automasjonsprodukter.

Solheim-Aune har en god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsprodukter både i nasjonale og internasjonale prosjekter, sier Trond Olsen. Vi får en meget engasjert og teknisk salgsperson på laget sier avdelingslederen for automasjonsprodukter.

Solheim-Aune er født og oppvokst på Fosenhalvøya i Trøndelag. Han er utdannet maritim serviceingeniør og telekommunikasjons montør (med fagbrev for begge grener).

Job erfaring er i hovedsak fra maritim bransje, med vedlikehold og nybygg av skip. Men han har også jobbet på offshoreinstallasjoner og næringsbygg på landmarkedet.

Karriere startet hos Argon Elektro i Trondheim hvor jeg bidro med planlegging, installasjon og idriftsettelse av alt fra skipenes brosystemer til hovedtavler.

Begynte deretter hos Autronica Fire & Security hvor han frem til nå har jobbet med idriftsettelse, service, prosjektering, og salgsstøtte av brann og gassdeteksjons systemer.

På brann og gassdeteksjons systemer ombord i skip og på oljeinstallasjoner er det veldig ofte brukt PLS til styring av branndører, ventilasjon og ESD (Emergency Shut Down) systemer.

Det var der jeg først ble introdusert for mer komplekse automasjonssystemer, og Malthe Winje.

 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...