Rittal_Edge konfigurator crop

"edge datasentre" behandler IT-kapasiteten nær produksjonsanleggene

Ny Rittal Edge Data Center konfigurator fra Rittal

Internet of Things bidrar til at bedriftene tilpasser sin IT-infrastruktur. Edge data center hjelper med å behandle store mengder data fra den digitale transformasjonen nær opprinnelsesstedet.

Rittal tilbyr nå en nettbasert konfigurator for å hjelpe til med å designe et Edge Data Center raskt, enkelt og kostnadseffektivt, www.rittal.com/edgedatacenter.

Bedrifter som nettverksbygger produksjonen, eller kjøper nye Industri 4.0 maskiner som kan produsere mer effektivt, trenger sanntidsdata. Såkalte "edge datasentre" behandler IT-kapasiteten nær produksjonsanleggene. Gjennom disse programmene holdes latenser lave og de behandlede dataene er tilgjengelige umiddelbart.

Ved hjelp av Rittals nye "Edge Data Center konfigurator", kan bedrifter demonstrere de allsidige applikasjonspotensialene til
et edge datasenter, basert på deres egne krav. Online konfiguratoren er designet for
IT-løsninger fra 2 til 8 rack og fra 3 til 30 kW. Den inkluderer analyse og konfigurasjon av rack, klimakontroll, strømforsyning og sikkerhetskomponenter. Dette gjør det mulig for bedrifter å bygge nøkkelferdige Edge datasentre og tilbehør i en 3D-visualisering med bare noen få klikk.

For klimakontroll er LCU DX- eller LCP DX-væskekjølingsløsninger tilgjengelige. Strømfordelingsenheter (PDUer) kan legges til IT-rack for å sikre effektiv strømfordeling. IT-sikkerhetsløsninger, som CMC III (Computer Multi Control) med temperaturmåling og adgangskontroll, samt automatisk døråpning og tidlig brannvarslingsfunksjoner, konfigureres også ved hjelp av dette verktøyet.

Et grensesnitt til Rittals webshop sikrer at kundene enkelt og sømløst kan bestille sine individuelle løsninger ved hjelp av eksisterende data.

Du finner konfiguratoren her: www.rittal.com/edgedatacenter

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...