Eliaden-svein-og-svein-crop

Svein Arnesen (t.v.) overtar som ny prosjektdirektør etter Svein Hjelmås

Ny prosjektdirektør for Eliaden

1. oktober overtar Svein Arnesen som ny prosjektdirektør for Eliaden. I mer enn 35 år har han arbeidet med salg- og markedsføring, blant annet i elektrobransjen.

De siste 15 årene han har vært ansatt i Nelfo som salgssjef i fagtidsskriftet Elmagasinet. Arnesen har et stort nettverk i elektrobransjen. Han er godt kjent med Eliaden, både som utstiller og som en del av salgsteamet for Eliaden de siste årene.

Selv om tidligere Eliadesjef Svein Hjelmås ikke lenger ønsker å ha totalansvaret for Eliaden, skal han fortsatt arbeide med salg og utstilleroppfølging i Eliadeteamet. Med Hjelmås i spissen ble målsettingen om 20 000 besøkende nådd på årets arrangement. 

Arnesen gleder seg til å ta stafettpinnen videre

- Årets Eliade fikk et skikkelig løft. Antall besøkende økte med mer enn 20 %. Trenden de siste årene med sviktende besøkstall er snudd. Her har Eliade-teamet med Hjelmås i spissen gjort en kjempejobb. Ufordringen er å ta denne utviklingen enda et trinn, sier Arnesen, som opplyser at 60 utstillere allerede har meldt seg på til neste Eliade.

- Det er en pangstart for det som skal skje om knapt to år. Alt ligger til rette for et enda større og bedre arrangement i 2018.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.