Rune Olav Strandas

Bakgrunn fra elektrofaget og er utdannet automatiker

Ny inneselger hos KROHNE Instrumentation

Robert Joakimsen er ansatt som ny salgsingeniør i KROHNE. Han har bakgrunn fra elektrofaget og er utdannet automatiker. Han har hatt sin læretid på Peterson Lineboard.

Fra 1981 til 2012 jobbet han på Peterson. Etter dette jobbet han noen år hos Moss Vameteknikk og deretter Caverion. Krohne Instrumentation er glade for at Robert har valgt dette firmaet som arbeidsgiver.

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

les mer...
Powel Trond Straume crop

Ny administrerende direktør i Powel

Passer godt til organisasjonen og de oppgavene som venter

Powel ansetter Trond Straume som ny administrerende direktør. Straume har bred nordisk og internasjonal erfaring fra ledende roller i flere innovative teknologiselskap.

les mer...
CAMO ny leder crop

Ny daglig leder skal skape millionvekst i CAMO Software

Det norske hjemmemarkedet blir sentralt i satsningen

Raman Bhatnagar er ansatt som ny daglig leder i CAMO Software, som leverer avansert analyseverktøy for prosess og kvalitetsforbedring til noen av verdens største selskap. Han skal stå i spissen for selskapets nye vekststrategi innen Industri 4.0.

les mer...
Mats_Johansson_crop

Mats Johansson tilltrer som ny konsernsjef i Assemblin i mai 2018

Utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger

Mats Johansson, født 1967, har lang fartstid i bygg- og eiendomsbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Han har siden 1994 arbeidet i Skanska-konsernet, senest som viseadministrerende direktør for Skanskas boligvirksomhet i USA.

les mer...