Rune Olav Strandas

Bakgrunn fra elektrofaget og er utdannet automatiker

Ny inneselger hos KROHNE Instrumentation

Robert Joakimsen er ansatt som ny salgsingeniør i KROHNE. Han har bakgrunn fra elektrofaget og er utdannet automatiker. Han har hatt sin læretid på Peterson Lineboard.

Fra 1981 til 2012 jobbet han på Peterson. Etter dette jobbet han noen år hos Moss Vameteknikk og deretter Caverion. Krohne Instrumentation er glade for at Robert har valgt dette firmaet som arbeidsgiver.

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.