Emerson Sven Eirik crop

skal gi tilbud på Emersons produkter innen Rosemount og Flow portefølje

Ny inneselger hos Emerson Process Management AS

Sven Eirik Wilhelmsen (40) er ansatt som inneselger hos Emerson Process Management AS. Han skal primært jobbe som inneselger i selskapets førstlinje support som i dag består av 7 ingeniører.

Dette teamet skal gi tilbud på Emersons produkter innen Rosemount og Flow portefølje.

Sven Eirik er utdannet maskiningeniør. Han kommer nå fra tilsvarende funksjon hos IKM Instrutek i Larvik hvor han i 1,5 år primært har jobbet med maritimt salg og som prosjektingeniør.

Sven Eirik har bakgrunn fra skipsfart og har jobbet noen år som styrmann på større tankskip. Han er også utdannet kaptein. Etter dette jobbet han som designingeniør for Aibel i prosjekter for Statoil.

Om Emerson Process Management

Emerson Process Management AS er et heleid datterselskap av amerikanske Emerson Inc, som er verdens største leverandør av prosess-automatiseringssystemer, måleinstrumenter og ventiler for olje & Gass og prosessindustrien. Firmaet i Norge har store leveranser både til offshore og landbasert industri. Vi regnes i dag med vår 40 år lange historie og kontorer i Porsgrunn, Stavanger, Bergen og Oslo som en veletablert samarbeidspartner for norsk industri, med stor ekspertise innen prosessregulerings-, instrumenterings- og måleteknikk.

 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.