Sigfag PR_PP20H_IO-Link crop

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stå

Ny hygienisk trykksensor fra Sigum Fagerberg AS

Hygienisk trykksensor PP20H med kondensbestandig målecelle for økt driftssikkerhet. Med en ny generasjon innenfor hygieniske trykksensorer i PP20H-serien, tetter Baumer et hull i sortimentet sitt og tilbyr samtidig en rimelig løsning for krevende hygieniske applikasjoner.

Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stål, designet for å håndtere mange ulike applikasjoner, og er utstyrt med en kondensbestandig silikoncelle.

Det skalerte trykket varierer fra -1 til 40 bar, og med et bredt spekter av prosesstilkoblinger er den ekstremt allsidig.

Den er tilgjengelig med 4 ... 20 mA-signal og IO-Link.

Den overholder de strenge hygieniske kravene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri og støtter CIP- og SIP rengjøring.

Takket være det hermetisk forseglede måleelementet er målecellen fullstendig upåvirket av kondens, selv med ekstreme temperatursvingninger i fuktige omgivelser.

Med sin glimrende temperatur- og langtidsstabilitet og høye nøyaktighet garanterer sensoren at krevende hygieniske prosesser overvåkes, kontrolleres og reguleres trygt.

Denne kompakte trykksensoren dekker et vidt temperaturområde for medier fra -20°C til 125°C uten at en kjølehals er nødvendig, noe som bidrar til blassbesparelse ved installering.

I tillegg kan flere ulike applikasjoner dekkes av bare én sensormodell. Dette reduserer behovet for reservedelslager og reduserer kostnader.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler bryterpunkt-justeringen for ulike prosesstrinn ved oppstart eller endringer i batch-produksjon som igjen sparer tid.

Diagnostiske data kan hentes ut umiddelbart og vurderes, noe som øker systemtilgjengeligheten.

Takket være sensoren sin modulære struktur kan den sendes ut 48 timer etter mottak av bestilling (ARO).

Mer informasjon på: www.baumer.com/PP20H

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.