Beijer-X2-Group-crop

Gir brukeren mulighet til å lage smarte integrerte løsninger

Ny generasjon HMI fra Beijer Electronics

Beijer Electronics er stolte over å presentere den nye X2 panel serien, neste generasjon HMI´er fra Beijer Electronics. Seks produktfamilier kombinerer lekkert design med sterk ytelse for å tilby markedet gode HMI løsninger.

X2 serien gir brukeren mulighet til å lage smarte integrerte løsninger ved hjelp av iX HMI software og WARP Engineering Studio.

En løsning for ethvert behov

Med X2 serien kan man velge fra et bredt utvalg av HMI´er innen seks produktfamilier, som inkluderer mer enn 23 modeler og i tillegg flere opsjonsalternativer.

  • X2 base – Kosteffektiv, full HMI funksjonalitet. Tilgjengelig i størrelsene 5, 7 og 10 tommer.
  • X2 pro – Høy ytelse for ethvert automasjonsbehov. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 marine – Bygget for livet på sjøen. Tilgjengelig i størrelsene 7 og 15 tommer.
  • X2 control – Integrert CODESYS control. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 motion – Integrert CODESYS motion and control. Tilgjengelig i størrelsene 4, 7, 10, 12 og 15 tommer.
  • X2 extreme – Rugged HMI´er for tøffe omgivelser. Tilgjengelig i størrelsene 7, 12 og 15 tommer. Lanseres i Q2 2017.

All den ytelse man trenger

X2 serien tilbyr høy ytelse ved hjelp av energieffektive ARM9 prosessorer hele veien opp til de nyeste quad core ARM Cortex-A9 prosessorer. Dette sikrer rask programeksekvering og hurtige skjermbytter.

Forberedt for ethvert miljø

X2 paneler opererer innen store temperaturområder, fra -10°C til +50°C, -10°C til +60°C og -30°C til +70°C, og tilbyr IP65, IP66, NEMA 4X/12 og UL Type 4X/12, tetthetsbeskyttelse for alle miljøer. X2 serien innehar alle nødvendige sertifikater for ulike plasseringer i felt. Alle produktfamilier innehar  UL, CE, FCC og KCC sertifisering. De fleste panelene har en lang rekke marinegodkjenninger. I tillegg er rugged HMI´ene sertifisert for ektreme miljøer med gass, damp og støv.

Integrert CODESYS control – nå også integrert i marine og rugged paneler

X2 control og X2 motion paneler tilbyr integrert CODESYS PLS funksjonalitet, som er en standard innen en rekke automasjonsløsninger. Kontrolfunksjonaliteten i CODESYS kjører i en dedikert del av  CPU kjernen for sikker og rask programeksekvering. X2 marine og X2 extreme panelene er nå også tilgjengelige med CODESYS control.

Smarte integrerte løsninger med iX og WARP

X2 paneler kan enkelt tas i bruk med standard versjon av iX HMI software og det nye WARP Engineering Studio. iX kombinerer topp grafikk og smarte funksjoner. Dette gir et intuitivt operatørgrensesnitt og nesten ubegrensede tilkoblingsmuligheter. WARP engineering Studio benyttes for å lage integrerte automasjonsløsninger raskere, bedre og enklere enn noen gang.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.