CAMO ny leder crop

Det norske hjemmemarkedet blir sentralt i satsningen

Ny daglig leder skal skape millionvekst i CAMO Software

Raman Bhatnagar er ansatt som ny daglig leder i CAMO Software, som leverer avansert analyseverktøy for prosess og kvalitetsforbedring til noen av verdens største selskap. Han skal stå i spissen for selskapets nye vekststrategi innen Industri 4.0.

Det norske hjemmemarkedet blir sentralt i satsningen. CAMO Software AS har i dag ansatt Raman Bhatnagar som ny daglig leder. Han kommer med stor internasjonal erfaring fra ledende stillinger både i norske og internasjonale selskap.

- Industri 4.0-revolusjonen driver en eksplosiv vekst i behovet for analyse av store mengder data og beslutningsstøtte med kunstig intelligens og jeg skal sikre at CAMO får sin andel av denne veksten, sier Raman Bhatnagar. Han peker på den eksisterende kundebasen og sterke bransjekunnskapen, som hjelper bedrifter over hele verden med å optimalisere industriell drift og skape verdi.

- CAMO har levert analyseverktøy i mer enn 30 år til globale selskaper som Bosch, Boeing, NASA, Roche, Nestlé og Statoil. Med mange av verdens største selskap på kundelisten, ligger CAMO svært godt an i konkurransen om kundene. Vi har gjennomprøvd teknologi og ekspertisen som kreves for å hente ut neste nivå av kostnadseffektivitet og økt produktivitet hos norske bedrifter, sier Raman.

- Utbredelsen av analyse og den ekspansive bruken av data innen industri, produksjon og verdikjeder gir CAMO en unik posisjon for vekst. Vi er glade for at noen med Raman Bhatnagars bakgrunn vil ta en ledende rolle i å sikre selskapets vekst i den digitale transformasjonen av tradisjonell industri, sier Erik Langaker, styreleder i CAMO.

Før Raman Bhatnagar kom til CAMO, var han ansvarlig for fusjonen av Intrum Justitia/Lindorff Group, Europas førende kredittforvaltningsselskap. Raman var tidligere daglig leder av analyseselskapet Cxense, og gjennomførte en vellykket introduksjon på Oslo Børs. Raman har også startet Hjemmelegene, en suksesfull gründerbedrift som utfordrer norsk helsetjeneste.

- Evnen til å nyttiggjøre seg av data blir største driveren i Industri 4.0-revolusjonen, og dette gir helt nye muligheter for vekst, også i det norske markedet hvor digitaliseringen pågår for fullt, sier Raman Bhatnagar, og tilføyer: - Integrerte løsninger med Internet of Things (IoT), analyse og skybaserte tjenester vil være ekstremt verdifullt i årene fremover, og bidra til å realisere forretningsverdiene for våre kunder. Raman er utdannet Sivil Ingeniør i Datateknikk fra NTH (NTNU) og har sterk interesse for bruk av teknologi.

Raman Bhatnagar erstatter Shirley Henshall som daglig leder. - Shirley har levert fantastiske resultater de siste årene, og fortsetter med strategisk forretningsutvikling og partnere, avslutter styreleder Erik Langaker.

Anders

Ny salgsingeniør hos Mitsubishi Electric Factory Automation

Anders Svendby har startet som teknisk selger hos Mitsubishi Electric Factory Automation med base i Drammen. 

les mer...
Festo GeirErikSole 650

Ny Produktsjef og CSB ansvarlig til Festo AS

Har tidligere arbeidet for Festo både med salg og support

Festo ansetter ny produktsjef og CSB ansvarlig. Geir Erik Sole ble igjen en del av Festo våren 2018 og vil bidra til å styrke Festo sin supportavdeling. Geir Erik sine oppgaver vil blant annet være support innen tradisjonell pneumatikk, ventilterminaler og avanserte pneumatikksystemer.

les mer...
Last mile ny sjef crop

Hans-Jørgen Solli tiltrer som daglig leder i Last Mile Communication Holding AS

Ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjon og video

–Med ansettelsen av Hans-Jørgen Solli får vi en daglig leder med både markedsførings og teknologi-erfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet, sier styreleder Børge Krogsrud.

les mer...
Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

les mer...