Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

Han har tidligere hatt stillinger som salgsingeniør, produktsjef og salgssjef i Omron Electronics Norway AS, salgssjef i Metric Industrial AS og distriktsjef i Berggård Amundsen & Co AS.

Kim Kiltveit erstatter Einar Bråthen som daglig leder. Einar Bråthen, som har vært en profil i automasjonsbransjen i mange år, startet opp Beckhoff Automation AS i 2009 og har oppnådd veldig gode resultater og hatt en stabil vekst i årene som har gått.

Etter mange år med høyt tempo og mye reisevirksomhet har Einar valgt å tiltre i en annen stilling. Han vil jobbe med forretningsutvikling og eksisterende kunder i tiden fremover.

Med tanke på den åpne PC-baserte automasjonsplattformen som Beckhoff har, har vi store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit, og ser frem mot nye utfordringer i årene som kommer.

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation er et globalt selskap med 3900 ansatte og hovedkontor i Verl i Tyskland, og har i dag et verdensomspennende nettverk av 37 datterselskaper og 75 distributører. Selskapet hadde en global omsetning i 2017 på 810 millioner euro, og har hatt en gjennomsnittlig vekst hvert år på 16% siden 2002.

Siden Beckhoff Automation ble grunnlagt i 1980 har selskapet statset konsekvent på utvikling av innovative produkter og løsninger, på grunnlag av PC-basert styringsteknikk, som er grunnlaget til den vedvarende suksessen.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.