NEK Ny adm crop

En svært dyktig fagmann, samtidig har han de riktige strategiske visjonene

Ny administrerende direktør i NEK

Styret i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) har besluttet å ansette Leif T. Aanensen som ny administrerende direktør i virksomheten. Aanensen har lang ledererfaring innenfor de elektrotekniske miljøene i Norge og er i dag fagsjef i NEK.

Aanensen er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og har senere gjennomført MBA i økonomi og ledelse ved Norges Handelshøyskolen. Han har tidligere hatt stillinger som teknisk rådgiver innen konsulentvirksomhet, avdelingsdirektør i Produkt- og Elektrisitetstilsynet (DSB), avdelingsdirektør i Datatilsynet og de siste årene fagsjef og stedfortreder for administrerende direktør hos NEK.

- Styret ble svært glad når Leif T. Aanensen takket ja til stillingen som administrerende direktør forteller Tore Tomter, styreformann i NEK. Leif er en svært dyktig fagmann, samtidig har han de riktige strategiske visjonene. I tiden som kommer vil elektrisitet prege samfunnet stadig mer og NEKs rolle i dette landskapet vil være betydelig. Vi er trygge på at organisasjonen vil fortsette å levere gode resultater under Aanensens ledelse.
 

En stadig større del av det norske samfunnet digitaliseres, prosesser automatiseres og kommunikasjon mellom enheter skaper nye arbeidsmetoder. For at dette skal være effektivt og samfunnsnyttig er man avhengig av plattformer og verktøy som går på tvers av industrier og sektorer.

- NEK har et nedslagsfelt som gjør oss nærværende på nær sagt alle samfunnsområder. Vi forvalter verktøy som har stor betydning for elektroteknisk industri og virksomheter, men også for de samfunnskritiske systemene disse skaper. Jeg ser frem til et spennende og tett samarbeid med næringsliv og relevante myndigheter, forteller Aanensen.
Aanensen tiltrer stillingen med virkning fra 1. juli 2018, på samme tidspunkt som sittende direktør Birger Hestnes går av med pensjon.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.