NEK Ny adm crop

En svært dyktig fagmann, samtidig har han de riktige strategiske visjonene

Ny administrerende direktør i NEK

Styret i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) har besluttet å ansette Leif T. Aanensen som ny administrerende direktør i virksomheten. Aanensen har lang ledererfaring innenfor de elektrotekniske miljøene i Norge og er i dag fagsjef i NEK.

Aanensen er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og har senere gjennomført MBA i økonomi og ledelse ved Norges Handelshøyskolen. Han har tidligere hatt stillinger som teknisk rådgiver innen konsulentvirksomhet, avdelingsdirektør i Produkt- og Elektrisitetstilsynet (DSB), avdelingsdirektør i Datatilsynet og de siste årene fagsjef og stedfortreder for administrerende direktør hos NEK.

- Styret ble svært glad når Leif T. Aanensen takket ja til stillingen som administrerende direktør forteller Tore Tomter, styreformann i NEK. Leif er en svært dyktig fagmann, samtidig har han de riktige strategiske visjonene. I tiden som kommer vil elektrisitet prege samfunnet stadig mer og NEKs rolle i dette landskapet vil være betydelig. Vi er trygge på at organisasjonen vil fortsette å levere gode resultater under Aanensens ledelse.
 

En stadig større del av det norske samfunnet digitaliseres, prosesser automatiseres og kommunikasjon mellom enheter skaper nye arbeidsmetoder. For at dette skal være effektivt og samfunnsnyttig er man avhengig av plattformer og verktøy som går på tvers av industrier og sektorer.

- NEK har et nedslagsfelt som gjør oss nærværende på nær sagt alle samfunnsområder. Vi forvalter verktøy som har stor betydning for elektroteknisk industri og virksomheter, men også for de samfunnskritiske systemene disse skaper. Jeg ser frem til et spennende og tett samarbeid med næringsliv og relevante myndigheter, forteller Aanensen.
Aanensen tiltrer stillingen med virkning fra 1. juli 2018, på samme tidspunkt som sittende direktør Birger Hestnes går av med pensjon.

Anders

Ny salgsingeniør hos Mitsubishi Electric Factory Automation

Anders Svendby har startet som teknisk selger hos Mitsubishi Electric Factory Automation med base i Drammen. 

les mer...
Festo GeirErikSole 650

Ny Produktsjef og CSB ansvarlig til Festo AS

Har tidligere arbeidet for Festo både med salg og support

Festo ansetter ny produktsjef og CSB ansvarlig. Geir Erik Sole ble igjen en del av Festo våren 2018 og vil bidra til å styrke Festo sin supportavdeling. Geir Erik sine oppgaver vil blant annet være support innen tradisjonell pneumatikk, ventilterminaler og avanserte pneumatikksystemer.

les mer...
Last mile ny sjef crop

Hans-Jørgen Solli tiltrer som daglig leder i Last Mile Communication Holding AS

Ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjon og video

–Med ansettelsen av Hans-Jørgen Solli får vi en daglig leder med både markedsførings og teknologi-erfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet, sier styreleder Børge Krogsrud.

les mer...
Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

les mer...