ecom-mix-2_edited-1-crop

Ecom er pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986

Nå er Ecom på plass i Pepperl+Fuchs familien

I fjor høst annonserte Pepperl+Fuchs overtakelsen av ecom instruments GmbH. Ecom er verdensledende innen markedsområdet mobilkommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder. Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986.

Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986. De har dyptgående ekspertise innen fagfeltet og bedriften er kjent for sine mange innovasjoner. Dette vises tydelig ved at ecom var verdens første leverandør av ex-sikre mobiltelefoner. Produktporteføljen består nå også av ex-sikre 4G-telefoner og nettbrett.

Et blikk på ecoms produktportefølje

Ecom er en komplett leverandør av mobilapparater for bruk i røffe omgivelser og ekplosjonsfarlige områder. Deres fire virksomhetsområder er "Mobile Computing", "Communication", "Measuring & Calibration", og "Handlamps". Innen hvert av forretningsområdene tilbys et bredt utvalg av produkter og løsninger. På alle områder tilstrebes maksimal brukervennlighet i optimal kombinasjon med kompromissløs sikkerhet. På alle områder leveres produktene komplett med sertifikater på anvendelsområdet.

Mobil IT, -sikker og fleksibel databehandling

Mobil IT i både sikker sone og i ex-område byr på sine utfordringer. Derfor leverer ecom en komplett serie av forskjellige løsninger innen nettbrett, periferiutstyr og tilbehør. Det brukervennlige utstyret sikrer effektiv og enkel bruk i felt innen olje og gass, raffinerier, kjemisk industri, legemiddelindustri og andre bransjer som krever ex-sikret utstyr. Produktene kan anvendes over hele verden. Avhengig av variant, kan også utstyret brukes i ATEX- sone 1/21 eller Div1.

Mobiltelefoner for ex-område

Spesielt i disse tider der Industri 4.0 står i fokus er mobile løsninger viktigere enn noen gang. Teknologier som øker effektivitet og sparer kostnader blir mer og mer etterspurt. Ecoms mobiltelefoner, kommunikasjonsradioer og headset møter kravene til ubegrenset bruk i eksplosjonsfarlige miljøer. I tillegg medfører produktene et gjennombrudd innen produktivitet, datakvalitet og hastighet som alt i alt gir grunnlag for bedre beslutninger.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.