JUMO_PI_2084_dTRANS_P20_SIL[2] crop

Enhetene har egensikkerhet og er innkapslet

Mer sikkerhet for "trykk"-målestørrelsen

SIL (Safety Integrity Level) får stadig større betydning innen prosessindustrien. JUMO tilbyr en omfattende produktportefølje på dette området. Nye produkter her er trykktransmitterne i JUMO dTRANS p20-serien med HART® -protokoll.

Trykktransmitterne i JUMO dTRANS p20-serien er universelt egnet for måling av trykk, differensialtrykk, nivå og strømning. Enhetene har egensikkerhet og er innkapslet slik at de er trykkresistente. De kombinerer ultimat presisjon med enkel og praktisk betjening.

Denne serien med enheter har nå blitt re-sertifisert av TÜV Nord i samsvar med gjeldende standard (DIN EN 61508/-1/-2: 2011 path 2H). I samsvar med IEC 61508 er trykktransmitterne klassifisert som operativt testet, SIL-klargjort enhet for sikkerhetsutstyr. I tillegg tilfredsstiller enhetene de nyeste direktivene for eksplosjonsbeskyttelse og kan brukes i alle soner opp til sone 0.

Transmitterne dekker hele det industrielle området mellom 5 mbar og 1000 bar. Det ekstremt lave linearitetsavviket som er helt nede i 0,07 % innebærer at målenøyaktigheten tilfredsstiller de aller strengeste kravene.

Et antall prosesstilkoblinger som legger til rette for optimal justering opp mot de forskjellige applikasjonene er tilgjengelig.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.