Mettler masse crop

Håndterer også måleusikkerhet

Massekomparatorer fra METTLER TOLEDO gir effektiv, feilfri og sporbar kalibrering

I dagens arbeidsliv er det en nesten universell oppgave å øke kvaliteten og samtidig redusere tidsforbruket. Vektkalibrering er ikke noe unntak da det stadig blir vanskeligere for kunder i svært regulerte bransjer å vente på kalibrerte vekter.

XPR massekomparatorer hjelper laboratorier og industrikunder med å oppnå intuitiv, effektiv og sikker vektkalibrering samtidig som produksjonen økes. Komparatorenes repeterbarhet og evne til å understøtte lav minstevektverdier gjør dem til et foretrukket valg, ikke bare for vektkalibrering, men også for nøyaktig måling av svært små produkter med en høy emballasjevekt.

XPRs følsomme, problemfrie massebestemmelse sikres av en rekke METTLER TOLEDO-funksjoner som øker både nøyaktigheten og prosesseringstiden:

LevelMatic sørger for optimal pålitelighet ved å redusere effekten av hjørnebelastningen til et absolutt minimum.

Kalibreringsprogramvaren MC Link tilbyr fleksibel konfigurering av kalibreringsprosessen, brukerveiledning på skjerm, automatiske start-beregninger og omfattende databehandling for enklere og raskere prosesser.

MC Link håndterer også måleusikkerhet. All prosessinformasjon og alle kalibreringsdata lagres sikkert i en sentral database for å oppfylle kravene for høyeste prosess sikkerhet. Kalibreringssertifikater skrives enkelt ut med et tastetrykk.

Innføringen av StatusLightTM betyr at operatørene aldri foretar veiinger når komparatoren ikke er rett kalibrert eller ikke er i vater. En innebygd indikator lyser grønt når det er sikkert å foreta kalibrering, gult når noe krever oppmerksomhet og rødt når en bestemt test er utdatert. Brukeren kan være trygg på at alle resultatene som oppnås, oppfyller forhåndsdefinerte prosesskrav og relevante forskrifter.

Samlet bidrar disse finessene til strømlinjeforming av din daglige oppgaveliste og sikrer den nøyaktigheten som kreves i din bransje og av dine kunder. Dette hjelper deg med å forbedre målekvaliteten samtidig som produksjonen økes.

Lær mer om hvordan XPR massekomparatorer kan bidra til betydelig forbedringer i veie- og kalibreringsoperasjoner og få mer detaljert informasjon om programvaren MC Link.

Eaton_UPS_93PS crop

Sparer 170 000 kroner med ny UPS

Energitettheten er mye høyere og dermed sparer man både plass og vekt

Eaton lanserer en ny serie med avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) for maritim sektor i Norge. Den nye produktserien fremmer energieffektivitet til sjøs og reduserer totale eierkostnader. En vinn-vinn situasjon, uttaler Svenn Ivar Carlsen, salgsleder for maritim sektor i Eaton i Norge.

les mer...
Instrument ill crop

Elektronikk gir nye muligheter innen instrumentering

Elektroniske transmittere og instrumenter med få eller ingen bevegelige deler

En rekke spesialiserte instrumentteknologier har blitt utviklet de siste tiårene for å utnytte fysiske egenskaper som kan være korrelert med nivå eller flow.

les mer...
ABB havbunn crop

Vellykket testing av undervanns frekvensomformere for havbunnsfabrikken

Undervannstesten er det nyeste i et femårs, felles industriprosjekt

Simuleringstester i krevende undervannsmiljø dokumenterer pålitelighet for frekvensomformere når et felles industriprosjekt (Joint Industry Project, JIP) skyver grensene for tradisjonell produktutvikling.

les mer...
HF Banner IP69K lysgitter crop

IP69K Lysgitter i hygienisk design

Ideelle for bruk i næringsmiddelindustri og farmasøytiske applikasjoner

EZ-SCREEN® LS lanserer sikkerhetslysgitter, fra banner Engineering, som motstår høytrykk og høy temperatur nedvask og aggressiv kjemisk rengjøring er nå tilgjengelige.

les mer...