Autic-Wireless-M-Bus-crop

Et ekstra godt alternativ når gamle anlegg rehabiliteres

M-Bus for trådløs AMS

PiiGAB M-Bus 900S nå også med trådløs M-Bus kommunikasjon. Å kunne lese av forbruksdata fra vann og energimålere (AMS) er viktig for både økonomi og klima.

Trådløs avlesing er et ekstra godt alternativ når man rehabiliterer gamle anlegg, da det ofte er dyrt og komplisert å trekke nye kabler. Forenklet installasjon kan være nøkkelen til et vellykket prosjekt der man ønsker flere målepunkter og høyere oppløsning på målingene.

Med 900S så kan man lese av trådløse M-Bus målere (OMS) av forskjellige fabrikat inn til en og samme gateway. Du kan også hente inn kablet M-Bus og Modbus til samme gateway, slik at data kan sendes sømløst videre.

Man kan lese inntil 500 trådløse målere i hver 900S, med god oversikt over signalstyrker og verdienes alder via webgrensesnittet. På denne måten kan man forsikre seg om at antenner og repeatere er optimalt plassert. Som vanlig kan man benytte PiiGAB sine kraftige verktøy for test og dataoverføring til M-Bus, OPC, databaser og Modbus TCP/RTU. 

Se www.autic.no for utfyllende informasjon

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.