ABB-Emax2_Family-crop

Gir en enkel og rimelig mulighet for overvåking og kontroll

Luftbryter med 7 kommunikasjonsprotokoller

ABB´s luftbrytere er produkter med over 70 års erfaring og ekspertise.Emax 2, den nye serien med luftbrytere er nå lagerført i Norge. Det er en bryterserie med en rekke nye funksjoner og muligheter.

Med Emax 2 kan du med enkle grep få en bryter som er en lastkontroller for anlegget. Dette gjør det mulig å legge ut og inn laster etter hva som er tilgjengelig av kraft. I tillegg til et stort utvalg av kommunikasjonsprotokoller har vi Ekip Link som gir en enkel og rimelig mulighet for overvåking og kontroll med et anlegg. Emax 2 har redundante løsninger for kommunikasjon og mulighet for doble åpne- og lukkespoler.

Familien har fått en rekke funksjoner og forskjellige vern. Fra elektroniske vern med dip-switch opp til vern med intuitive «touch screen» og avanserte måle- og vernfunksjoner. Bryterne finnes i fire byggestørrelser, E1.2, E2.2, E6.2 og E6.2, med vern fra 100 – 6300 Amp.

Fordeler:

  • 7 forskjellige kommunikasjonsprotokoller med mulighet for redundans
  • Power Manager – Lastkontroll
  • Retningsbestemt soneselektivitet
  • Egne vern for generatorer
  • Tilbehør er enkelt tilgjengelig fra front
  • Utskiftbare vern
Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.