Pepperl F77 crop

Rekkevidden er opp til 800 mm

Liten ultralydsensor med IO-Link – klart for Industri 4.0

Med IO-Link har kommunikasjon ned til sensornivå blitt en realitet, men det fordrer selvfølgelig at sensorene også er utstyrt med IO-Link grensesnitt. Den nye F77 serien med ultralydsensorer fra Peppel+Fuchs har dette som standard.

Rekkevidden er opp til 800 mm med kun 60 mm dødband. I tillegg til IO-Link leveres sensorer enten med grenseverdi utgang eller analog, strøm eller spennings utgang. Analogutgangen er enten 4-20 mA eller 0-10 VDC. Temperaturkompensering av måleverdien og synkroniseringsmulighet er viktige egenskaper hos disse sensorene.

IO-Link kan benyttes til parametrisering av sensoren ved hjelp av PACTware™, i tillegg til innhenting av målesignal og diagnose. Målesignalet har 16 bit oppløsning. Blant viktige parametere som kan endres er lydkjeglens diameter, rekkevidde og utgangsfunksjon. Dette gjør det enkelt å optimalisere sensoren til den aktuelle applikasjonen. Enkel parametrisering kan og gjøres med trykknapper og LED informasjon.  

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener.