E+H liten crop

Sikker og effektiv mengdemåling

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.

For å møte dette behovet, lanserer Endress+Hauser markedets mest innovative og samtidig mest økonomiske magmåler.

Flow-teknologi i lommestørrelse

Endress+Hauser’s nye flowmåler, Picomag, tilbyr en sikker og effektiv mengdemåling i alle ledende væsker innenfor alle bransjer. Det kompakte designen, med DN 15 (1/2"), 20 (3/4"), 25 (1") eller 50 (2") prosesstilkobling sørger for at den passer inn i alle applikasjoner. Huset er laget av rustfritt stål (IP65/67) og er motstandsdyktig mot vibrasjon. Picomag leveres med en 1,4-tommers fargedisplay som kan vise både temperatur og mengde, og endrer farge i forhold til typen informasjon. Skjermen kan rotere, lett å lese, uansett hvordan den er montert.

Lett å "snakke" med

Å programmere din nye Picomag, er en enkel jobb. Dette gjøres intuitivt gjennom en BlueTooth SmartBlue-app, som er tilgjengelig for både iOS og Android - her vil du enkelt navigere gjennom hele oppsettet. Deretter kan relevante prosessdata nås via en mobil enhet, noe som er ekstra smart hvis det gjelder vanskelig tilgjengelig målepunkt. Ved siden av mA og pulsutgang har Picomag også en fri konfigurerbart IO-Link, noe som gir rask integrasjon i feltbussystemer. Se hvor enkelt den programmeres nedenfor.

E-direct, din garanti for hurtig levering

Picomag blir en del av Endress+Hausers E-directportefølje av konkurransedyktige produkter for rask levering. Dette betyr at Picomag leveres fra hyllen og kan leveres innen 2-5 virkedager.

Se video her; https://youtu.be/HzDse8AcwNM

Picomag er leveringsklar i januar 2018

Eaton_UPS_93PS crop

Sparer 170 000 kroner med ny UPS

Energitettheten er mye høyere og dermed sparer man både plass og vekt

Eaton lanserer en ny serie med avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) for maritim sektor i Norge. Den nye produktserien fremmer energieffektivitet til sjøs og reduserer totale eierkostnader. En vinn-vinn situasjon, uttaler Svenn Ivar Carlsen, salgsleder for maritim sektor i Eaton i Norge.

les mer...
Instrument ill crop

Elektronikk gir nye muligheter innen instrumentering

Elektroniske transmittere og instrumenter med få eller ingen bevegelige deler

En rekke spesialiserte instrumentteknologier har blitt utviklet de siste tiårene for å utnytte fysiske egenskaper som kan være korrelert med nivå eller flow.

les mer...
ABB havbunn crop

Vellykket testing av undervanns frekvensomformere for havbunnsfabrikken

Undervannstesten er det nyeste i et femårs, felles industriprosjekt

Simuleringstester i krevende undervannsmiljø dokumenterer pålitelighet for frekvensomformere når et felles industriprosjekt (Joint Industry Project, JIP) skyver grensene for tradisjonell produktutvikling.

les mer...
HF Banner IP69K lysgitter crop

IP69K Lysgitter i hygienisk design

Ideelle for bruk i næringsmiddelindustri og farmasøytiske applikasjoner

EZ-SCREEN® LS lanserer sikkerhetslysgitter, fra banner Engineering, som motstår høytrykk og høy temperatur nedvask og aggressiv kjemisk rengjøring er nå tilgjengelige.

les mer...