Metler-hygienisk-vekt-crop

En rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 til 4400 kg.

Kontaminasjonsfrie vektmoduler som kan integreres raskt og enkelt

METTLER TOLEDOs helt nye MultiMountTM--veiemoduler hjelper produsenter av matvarer, legemidler og andre produkter med å oppfylle kravene til hygiene, brukervennlighet og nøyaktighet som kreves for å være blant de beste i bransjen.

METTLER TOLEDO introdusere de splitter nye, fullstendig sertifiserte hygieniske SWB805 MultiMountTM-veiemodulene. Veiemodulene er utviklet i henhold til retningslinjene fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) og er sertifisert av National Sanitation Foundation (NSF).

SWB805 MultiMount-veiemoduler er fullstendig integrerte veiemoduler, og reduserer derfor risikoen for kontaminasjon samtidig som de overholder hygienestandarder og øker produktivitet og effektivitet i industrien. De beskyttende belgene trenger ikke å åpnes for monteringen, noe som gir enda lavere kontaminasjonsrisiko. En speilblank polering gir en dramatisk reduksjon i risikoen for at bakteriell kontaminasjon oppstår. Poleringen sørger for at vann ikke bli liggende igjen på veiemodulene.

SWB805 MultiMount-veiemoduler er også ekstremt allsidige. De er tilgjengelige med en rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 kg til 4400 kg, noe som gjør at de har en rekke bruksområder. Det viktigste er imidlertid at de tilbyr solid veieytelse nesten uansett hvilken vei de er montert. Dette gjør at de er utrolig enkle å integrere i utstyret ditt.

Maskinvaren er tilgjengelig i 304 eller 316 rustfritt stål for bedre holdbarhet, og lastecellene i det rustfrie stålet har klassifiseringen IP68/IP69k for fantastisk inntrengingsbeskyttelse. OIML-, NTEP-, ATEX- og FM-godkjenninger er standard for å sikre at disse modulene oppfyller strenge krav til lovgivningsmessig overholdelse og drift.

For å gjøre dem enda mer allsidig kan SWB805 MultiMount-moduler også brukes til å veie  blandingsbeholdere ved å legge til tilbehør for stabilisering som ikke forringer hygiene kravene for modulene. NSF-sertifiserte koblingsbokser og tetningstilbehør som er produsert i henhold til EHEDG-retningslinjer, gir enda bedre støtte for enkel montering og ren bruk.

Oppsummert er SWB805 MultiMount-veiemoduler en unik og perfekt løsning for sensitiv bruk i matvare- og legemiddelindustrien, der holdbarhet, nøyaktighet og renslighet er ekstremt viktig.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.mt.com/ind-SWB805

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.