Phoenix kabel crop

Kodede plugghodene utelukker feilplugging

Konfeksjonerte M12-Power-kabler for høy effekt

M12-Power-kablingen fra Phoenix Contact tilbyr høy ytelse samtidig som byggformen er kompakt. Konfeksjonerte K- og L-kodede kabler i kvalitet PUR eller PVC og beskyttelsesgrad IP65/IP67 supplerer nå det eksisterende sortimentet med S- og T-koding.

Takket være de kodede plugghodene kan feilplugging utelukkes. Pluggforbinderne er standardisert etter IEC 61076-2-111 og godkjent etter UL 2237. Sammenlignet med 7/8"-pluggforbindere er M12-plugghodene betraktelig mindre. Dermed kan også kompakte enheter og motorer forsynes med høy ytelse desentralt.

De nye fempolede K-kodingene er utformet for AC-applikasjoner opptil 16 A og 630 V. DC-anvendelser på lavspenningsnivået opptil 16 A og 63 V dekkes av de nye L-kodingene. Disse finnes i firepolet utførelse samt som fempolet variant med fire ledere og funksjonsjordkontakt. En 360°-skjerming (opsjon) gir pålitelig EMC-beskyttelse. Med hurtigkoblingen Speedcon er pluggforbinderne montert på kort tid.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 15 000 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med over 50 datterselskaper samt ca 30 representanter som ivaretar global salg og support. I 2016 var omsetningen på 1,97 milliarder €.

I Norge er vi 29 medarbeidere hvorav 27 i Oslo, 1 i Ulsteinvik og 1 i Trondheim. Vi lagerfører på vårt hovedkontor mer enn 5.000 artikler og kan derfor betjene våre kunder med rask, effektiv og teknisk god service.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.