NFA direktør crop

Styreleder Ingvild Johansen i NFA (t.v) gratulerer Karin Sundsvik (t.h)

Karin Sundsvik ny direktør i NFA

Karin Sundsvik (53) er ansatt som ny direktør i Norsk Forening for Automatisering (NFA). Hun overtar etter Lars Annfinn Ekornsæter, som har gått av med pensjon.

Sundsvik kommer fra stillingen som seksjonsdirektør prosjekt ved Otera Infra AS.

Hun har lang erfaring fra automatisering blant annet innen prosessindustri. Hun har tidligere hatt en rekke lederstillinger i blant annet Elkem, og vært avdelingsdirektør i Origo Solutions AS.

Hun er cand.mag innen data og økonomi fra Høgskolesenteret i Rogaland.

- Styret er veldig fornøyd med å ha ansatt Karin Sundsvik som ny direktør i NFA, og tror hennes kompetanse, engasjement og entusiasme vil være positivt for utviklingen av foreningen og automatiseringsfaget, sier styreleder Ingvild Johansen i NFA.

Karin Sundsvik tiltrer stillingen 1. mai.

Om NFA:

NFA er en ideell medlemsforening med fokus på automatisering. NFA jobber med nettverksbygging, kompetanseutvikling og konkurransesituasjonen for norsk industri. Foreningen består av mer enn 200 bedrifter og undervisnings-/ forskningsinstitusjoner. NFA ble stiftet i 1958, og er landets eldste automatiseringsforening. NFAs administrasjon er lokalisert i Kristiansand.

Tavle årsmæte crop[1]

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.