InLine høyspenning crop

Kortslutningsdeteksjon og overvåking av motorer

Innovative høyspennings signalomformere

Signalomformerne (Transducers) i den nye ProLine P50000-serien fra Knick Elektronische Messgeräte ble spesialutviklet for spennings- og strømmålingen i hoved- og hjelpekretsene til lokomotiver og tilhørende enheter.

De brukes for eksempel for kortslutningsdeteksjon og overvåking av motorene, vekselrettere og akkumulatorbatterier. P50000 serien overholder alle gjeldende jernbanestandarder og oppfyller dermed de høye kravene til brannbeskyttelse (HL3 i henhold til EN 45545-2 (2016), elektrisk sikkerhet, mekanisk robusthet og ikke følsomme for ekstreme miljøforhold og elektromagnetiske forstyrrelser.

Sammenlignet med konvensjonelle omformere brukt i jernbanekjøretøyer, skiller ProLine P50000-modellene seg ut på deres utvalg av kalibrerte områder for inngangssignaler og en integrert universell strømforsyningsenhet. De kalibrerte  områdene tillater inngangssignaler på opptil ± 4200 V som kan velges raskt og fleksibelt. Etter valg av signalområde opprettholdes den angitte høye nøyaktigheten (<0,1% måleverdi + 0,1% f.s.) uten noen justeringer. Kombinert med en shuntmotstand, er P50000 egnet for presis strømmåling opp til kA-området. En ny, patentanmeldt design med beskyttede høyspenningsterminaler gir maksimal personell sikkerhet.

P50000 serien signalomformere egner seg også godt i andre applikasjoner, så som innenfor skipsbygging, vindmøller for strømproduksjon og elektriske busser. Produktene kjennetegnes med utmerket galvanisk isolasjon av signalene inn-/ut, som gir høy pålitelighet og sikkerhet. Videre for høy nøyaktighet og ekstreme levetid.

Knick tilbyr 5 års garanti på disse høypresisjon- og langtids stabile transducerne. Se mer på www.knick.de.

Forhandles i Norge av InLine Prosess AS.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.