Nynans 2 crop

Forholdene er lagt til rette for den digitale fremtid

Imponerende snuoperasjon

- Vi har bevisst jobbet med å velge ut få, men svært leveringsdyktige leverandører av teknisk utstyr, forteller Christensen. I arbeidet med å forbedre driftsrutinene er det jobbet en god del med å forbedre vedlikeholdssystemene.

Godt samarbeid

Alle ventiler og pumper er skiftet ut. Pumperommet ble fullstendig renovert. I dette arbeidet har Morten Steinset fra J. S. Cock vært en viktig samarbeidspartner, både i rehabiliteringsarbeidet i det eksisterende anlegget og under byggearbeidet i det nye prosessavsnittet.

J. S. Cock er en velkjent ventilleverandør. De har et bredt produktspekter både av ventiler og aktuatorer, i tillegg til at de har god kompetanse for instrumentering av ventilinstallasjoner. Steinset har levert løsninger til anlegget i flere omganger, har høy leveranseservice og kjenner anlegget godt. NYNAS har derfor valgt å fortsette det gode samarbeidet med J. S. Cock. Steinset fikk oppgaven med å dimensjonere ventilene og velge aktuatorløsninger. Det ble valgt ventiler fra produsenten Rotork, som er en kvalitetsleverandør. – Forholdene er lagt til rette for den digitale fremtid, forteller Steinset. Alle ventiler og aktuatorer har 3 D tegninger, og denne dokumentasjonen følger med leveransen. Dermed er fundamentet for heldigital dokumentasjon av anlegget lagt.

Les hele artikkelen er; http://magazine.amnytt.no/amnytt-nr-6-2017/0378976001513162029/p28

Eaton_UPS_93PS crop

Sparer 170 000 kroner med ny UPS

Energitettheten er mye høyere og dermed sparer man både plass og vekt

Eaton lanserer en ny serie med avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) for maritim sektor i Norge. Den nye produktserien fremmer energieffektivitet til sjøs og reduserer totale eierkostnader. En vinn-vinn situasjon, uttaler Svenn Ivar Carlsen, salgsleder for maritim sektor i Eaton i Norge.

les mer...
Instrument ill crop

Elektronikk gir nye muligheter innen instrumentering

Elektroniske transmittere og instrumenter med få eller ingen bevegelige deler

En rekke spesialiserte instrumentteknologier har blitt utviklet de siste tiårene for å utnytte fysiske egenskaper som kan være korrelert med nivå eller flow.

les mer...
ABB havbunn crop

Vellykket testing av undervanns frekvensomformere for havbunnsfabrikken

Undervannstesten er det nyeste i et femårs, felles industriprosjekt

Simuleringstester i krevende undervannsmiljø dokumenterer pålitelighet for frekvensomformere når et felles industriprosjekt (Joint Industry Project, JIP) skyver grensene for tradisjonell produktutvikling.

les mer...
HF Banner IP69K lysgitter crop

IP69K Lysgitter i hygienisk design

Ideelle for bruk i næringsmiddelindustri og farmasøytiske applikasjoner

EZ-SCREEN® LS lanserer sikkerhetslysgitter, fra banner Engineering, som motstår høytrykk og høy temperatur nedvask og aggressiv kjemisk rengjøring er nå tilgjengelige.

les mer...